Αντίνοος Αλμπάνης: «Βαρέθηκα τη μοναξιά. Έλεγα ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία. Μπούρδες…»
Ελλάδα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Βαρέθηκα τη μοναξιά. Έλεγα ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία. Μπούρδες…»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Βαρέθηκα τη μοναξιά. Έλεγα ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία. Μπούρδες…»

Η «μάχη» με τον καρκίνο και η μοναχική ζωή

Δεύτερος καλεσμένος απόψε στο The 2night Show ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα δραματική σειρά του ANT1, «Ήλιος».

Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά και φυσικά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο που τον έκανε να αναθεωρήσει την κοσμοθεωρία που είχε ως σήμερα.

«Τώρα πια που έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας δεν με αγχώνει ο χρόνος. Επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει».

«Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Λέω ότι έτυχε και πήγε καλά».

«Με πλησίασαν πολλοί με αντίστοιχα προβλήματα, ειδικά από τα social media. Με πιάνει στενοχώρια όταν σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό σύστημα υγείας επισημαίνοντας ότι είναι καλύτερες μεν από το εξωτερικό που η ιατροφαρμακευτική κάλυψη δεν είναι δωρεάν αλλά σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

https://streamable.com/5egyim

Για εκείνον αυτός ο Γολγοθάς δεν ήταν τίποτε άλλο παρά από ένα «παράσημο». Δεν τον ενοχλεί να τον ρωτούν και να μιλά γι΄αυτό το ζήτημα, καθώς είναι κάτι που έζησε, που τον στιγμάτισε και που μέσα από την ιστορία του θέλει να βοηθήσει ανθρώπους που το χρειάζονται.

Περνώντας στα προσωπικά του δήλωσε ότι είναι μόνος εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχει νιώσει ποτέ έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και σίγουρα όχι για ένα παιδί.

«Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι πολλά χρόνια μόνος μου, μαγκουφάκι. Είμαι εγωιστής στα προσωπικά μου. Δεν αφήνω χώρο στη ζωή μου για να τη μοιραστώ».

https://streamable.com/gl9weq

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Βαρέθηκα πολύ τη μοναξιά μου. Έχω πει ψέματα στον εαυτό μου ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία. Μπούρδες… Πρέπει να μοιράζεσαι τη ζωή».

Τι στοιχεία ψάχνει σε μία γυναίκα;

https://streamable.com/prd0gn