Αντώνης Ρέμος: Οι celebrities που πήγαν στη συναυλία του και οι εκπλήξεις που ετοίμασε
Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: Οι celebrities που πήγαν στη συναυλία του και οι εκπλήξεις που ετοίμασε

Αντώνης Ρέμος: Οι celebrities που πήγαν στη συναυλία του και οι εκπλήξεις που ετοίμασε

Στο γήπεδο η μητέρα του, η σύζυγός του και η κόρη του

Τη μία και μοναδική του συναυλία στην Αθήνα έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στο πλαίσιο της περιοδείας «Live Experience Tour 2020».

Ο καλλιτέχνης έκανε έναρξη με την πρόσφατη επιτυχία του «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του, όπως τα «Δυο Ψέματα», «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Είναι Στιγμές», «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια», «Έλα Να Με Τελειώσεις», «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», «Μείνε Λίγο Στη Γραμμή», «Όλος Δικός Σου», «Εδώ Και Τώρα» και «Λένε».

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στην κόρη του, που παρακολούθησε για πρώτη φορά ολόκληρη συναυλία του μαζί με τη μαμά της, Υβόννη Μπόσνιακ, το τραγούδι του «Χρόνια Πολλά», μιας που αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της.

Από τη συναυλία δεν έλειπε ούτε η μητέρα του, η οποία παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη.

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ντουέτα με συναδέλφους του, τα οποία είχαν κρατηθεί μυστικό και αποκαλύφθηκαν εκείνη τη στιγμή.

Με σειρά εμφάνισης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος Πυροβολάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Μαντώ και Καίτη Γαρμπή, στα τραγούδια «Μπορεί Να Βγω», «Τετάρτη Βράδυ», «Εμείς» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων».

Με τη Μαντώ

Με την Καίτη Γαρμπή

Με τη Μελίνα Ασλανίδου

Με τον Μανώλη Καραντίνη

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Θεσσαλονίκη (11 Απριλίου) και στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί, επί περίπου ένα μήνα, σε Αμερική και Καναδά.

Πολλοί ήταν και οι celebrities που έδωσαν το “παρών” στη συναυλία του.

Η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Ντάβλας

Η Ραμόνα Βλαντή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Τόνια Φουσέκη

Η Μάγδα Τσέγκου

Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Έλλη Αγγελιδάκη

Η Μαρία Σολωμού

Φωτογραφίες: NDP