Αντώνης Ρέμος: “Γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου”
Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: “Γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου”

Αντώνης Ρέμος: “Γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου”

Ο Αντώνης Ρέμος φωτογραφίζεται για το περιοδικό People και μιλά για τη ζωή του πλάι στην Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και τον ερχομό της κόρης του που του άλλαξε τη ζωή. Ο αγαπητός ερμηνευτής θυμάται την περίοδο που γνώρισε για πρώτη φορά τη σύζυγό του και πώς κατέληξαν να ζουν μαζί τα τελευταία 9 χρόνια.

“Έπεσε και αυτό το κάστρο, αλλά ηθελημένα. Τίποτα δεν έγινε τυχαία, ούτε η εγκυμοσύνη της Υβόννης προέκυψε. Όλα ήρθαν συνειδητά και με θέληση” σημειώνει ο ερμηνευτής του “Έτσι ξαφνικά” που εξηγεί πως ήταν πλέον σε μια φάση της ζωής του που ήθελε να γίνει πατέρας. Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρει μάλιστα πως θα ήθελε πολύ ένα δεύτερο παιδί.

“Λένε, ότι όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, αμέσως καταλαβαίνεις αν θα είναι η γυναίκα της ζωής σου ή η μητέρα των παιδιών σου […]. Στη δική μου περίπτωση, γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου” θυμάται ο τραγουδιστής για την περίοδο που βρέθηκε στο δρόμο του, η σύζυγός του. Ήταν το 2010, τότε που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή, με τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας να τον πιέζουν έντονα. “Εγώ και τα θηρία-εφιάλτες που έπρεπε να αντιμετωπίσω καθημερινά: Προσωποκρατήσεις, εκδιώξεις και δικαστήρια” αναφέρει

Ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος, έπειτα από προτροπή ενός φίλου, δέχτηκε να βγει για ποτό στο Ακρωτήρι στο Ελληνικό. Όπως λέει, δεν είχε καμία απολύτως διάθεση. “Στην παρέα μας ήταν και η Υβόννη με μια φίλη της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωριζόμασταν. Η Υβόννη είναι Δίδυμος και ελεύθερο πνεύμα. Αμέσως μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε” προσθέτει.

“Θέλαμε απλά να περάσουμε το χρόνο μας ωραία. Ε, τελικά το χρόνο μας τον περνάμε ωραία σχεδόν εννέα χρόνια!” σημειώνει σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και προσθέτει: “Αν μου έλεγες τότε πως τα πράγματα θα είχαν αυτή την εξέλιξη, σίγουρα δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω”.

Ο Αντώνης Ρέμος στο εξώφυλλο του περιοδικού People

Ο Αντώνης Ρέμος στο εξώφυλλο του περιοδικού People