Άντζελα Δημητρίου: «Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια και με μάτωνε»
Ελλάδα

Άντζελα Δημητρίου: «Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια και με μάτωνε»

Άντζελα Δημητρίου: «Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια και με μάτωνε»

Με εξομολογητική διάθεση η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι «Βγες», αλλά και την καλλιτεχνική της πορεία.

Σχετικά με το παρελθόν της, αλλά και σήμερα, ανέφερε: «Παλιότερα έπρεπε να μαζέψω τον ειρμό της σκέψης μου και να πω οκ ήταν αυτά που πέρασα, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα. Αν είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που να μπορούσε να με κάνει να ηρεμήσω, δεν θα τα έκανα»

«Ξεκίνησα με τον Τσιτσάνη και την Μπέλλου. Μου έλεγαν και οι δύο ότι θα γίνω μεγάλη τραγουδίστρια», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Η Άντζελα Δημητρίου μάλιστα φρόντισε να αποκαλύψει: «Ο δρόμος μου ήταν πάντα στρωμένος με αγκάθια και με μάτωνε. Δεν είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο να μου πει ότι “εκεί που πας θα πονέσεις, θα πληγωθείς”».

«Κάθε Αύγουστο στα γενέθλιά μου, στις 14 Αυγούστου, είμαι άρρωστη. Έχασα τον αδερφό μου εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε η τραγουδίστρια σχετικά με την πιο δύσκολη χρονιά της, το 2007, όταν και έχασε πατέρα και αδερφό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Όταν είσαι καλός άνθρωπος τα προσπερνάς όλα και λες πάμε παρακάτω. Μπροστά σας έχετε μία διαφορετική Άντζελα», σημείωσε η Λαίδη εξηγώντας πως πλέον έχει αλλάξει σημαντικά.

Χαρακτηριστικότερη από τις δηλώσεις της βέβαια ήταν όταν είπε στον Κώστα Τσουρό:

«Καλλιτέχνης δεν είναι αυτός που είναι μορφωμένος και πρέπει να μιλάει όλη μέρα, αλλά μιλάει με τα τραγούδια του».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Αγαπήθηκα πολύ. Δεν έχω παράπονο… Δεν είμαι ερωτευμένη. Καλός είναι ο σύντροφος, αλλά πιστεύω είναι καλύτερη η μοναξιά».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

https://streamable.com/czd0rx