Απασφάλισε η Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτές οι ιστορίες που βγαίνουν και λένε είναι ντροπή»
Ελλάδα

Απασφάλισε η Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτές οι ιστορίες που βγαίνουν και λένε είναι ντροπή»

Απασφάλισε η Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτές οι ιστορίες που βγαίνουν και λένε είναι ντροπή»

«Λύνει τη σιωπή» της για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση

Βήμα για να σχολιάσει τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά της στη νέα τροπή που πήρε η δικαστική διαμάχη της με τον Πάνο Καλλίτση έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στην Έλενα Χριστοπούλου.

Εμφανώς φορτισμένη «έλυσε τη σιωπή» της θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση αλλά φοβούνται να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

«Η αλήθεια είναι ότι την προηγουμένη εβδομάδα στείλαμε ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση και στάση όχι μόνο στην απέναντι πλευρά του πρώην συζύγου μου. Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα. Οποιαδήποτε γυναίκα πάρει τη ζωή στα χέρια της – με τις δικές της επιλογές και λάθη – να μην φοβάται, να πολεμάει για να κερδίσει».

Και συνέχισε:

«Ό,τι κι αν έχω περάσει δεν θα βγω να το δημοσιοποιήσω σε κανένα κανάλι όπως κάνουν άλλες πλευρές, εγώ θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μην φοβόμαστε γιατί η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της».

«Είναι πράγματα που ανοιγοκλείνουν εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν αξίζει τον κόπο με όλα αυτά που ζούμε και αυτοί οι τίτλοι σε εφημερίδες από συνεντεύξεις ανθρώπων που λένε ιστορίες είναι ντροπή. Είναι ντροπή τη σήμερον ημέρα. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια για να μιλήσω ποτέ στη ζωή μου. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους και όχι στην τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει η άλλη πλευρά. Με ενδιαφέρω εγώ, οι άνθρωποι που αγαπώ και είναι δίπλα μου και με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος. Είναι εμπλεκόμενες γυναίκες με δημόσιο βήμα που θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε ήθελαν που έχουν κρατήσει μία άψογη στάση και στάθηκαν μεγάλες κυρίες».

https://streamable.com/xtrxnc

Στη συνέχεια, και σε πιο άμεση αιχμή ως προς το ζήτημα των προσωπικών της αντικειμένων που αποτελούν και το «μήλον της έριδος» με τον πρώην σύζυγό της είπε:

«Δύο πράγματα έμαθα από αυτή την ιστορία. Να τα περιμένω όλα από όλους και το δεύτερο που είναι πολύ προσωπικό, που θα το καταλάβουν μερικοί, να μαζεύω τα πράγματά μου που είναι δικά μου και να τα έχω πάντα μαζί μου».

https://streamable.com/4ad3ye