Απασφάλισε η Φωτεινή Ψυχίδου: «Οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν ότι είναι παιδεραστής. Γνώριζαν ότι ήταν μουν@δουλος»
Ελλάδα

Απασφάλισε η Φωτεινή Ψυχίδου: «Οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν ότι είναι παιδεραστής. Γνώριζαν ότι ήταν μουν@δουλος»

Απασφάλισε η Φωτεινή Ψυχίδου: «Οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν ότι είναι παιδεραστής. Γνώριζαν ότι ήταν μουν@δουλος»

Καταπέλτης η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα στην ανάρτησή της

Πολλές είναι οι υποθέσεις που ήρθαν στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα και έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, ανάμεσά τους και οι κατηγορίες περί παιδοφιλίας εις βάρος του πρώην ντράμερ των «Πυξ Λαξ».

Η Φωτεινή Ψυχίδου ούσα πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα είναι από τους ανθρώπους που έχουν μία εικόνα από το τι συνέβαινε στους κόλπους του συγκροτήματος και τη μοιράστηκε με μία ανάρτηση-γροθιά στο Facebook.

Αφενός επιβεβαιώνει ότι οι τότε συνάδελφοί του δεν γνώριζαν τις διαστροφικές τους τάσεις, ωστόσο, ασκεί τη δική της κριτική και αυτοκριτική ως προς το ενώ είχαν καταλάβει ότι δεν ήταν καλής πάστας άνθρωπος κανείς τους δεν προβληματίστηκε περαιτέρω.

«Οι Πυξ Λαξ… (δεν)ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ… θα μιλήσω εγώ για τον…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ.

Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο… είναι παιδεραστής… Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια)…ότι ο… ήταν μουν@δουλος!

Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του…”. Ο… δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενες. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνες, νέες, γριές, όμορφες, άσχημες …τα πάντα!!!

Ο… ήταν ένας 60αρης μ@λακας που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να πηδάει… Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία… Δεν το φανταζοντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς …!

Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε…τι σκεφτήκαμε…και πως γλίτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης. …

Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά…εκείνη τη περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ ..

Το θέμα είναι…. θα έπρεπε να υποψιαστούν; Οι Πυξ Λαξ βαριούνται!!!( ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του) .

Μέχρι κι εγώ ή ίδια οπότε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο … γιατί ο … έκανε πάντα το ίδιο!

Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω… ” ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται” γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του! Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του… και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες τη παιδική κολεξιόν της αλουέτ και την Ιόλη με κοτσίδια!!!

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο… Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες… Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή… που πρέπει να αποδώσει!!!

Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί.. ορισμένοι για πολλά χρόνια… άλλοι λιγότερα… Ο… ήταν τα πρώτα χρονιά της μπάντας…ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια )

δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στη πρώτη “τελευταία συναυλία”. Στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος….γιατί απλά ήθελαν άλλον…!

Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν.. και έγιναν βασιλιάδες!!!…Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους…

και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”. Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος… λέει ο Ελληνας φιλόσοφος Σωκράτης… Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν….

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο… ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο… ήταν μ@λακας… Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή. Πυξ Λαξ ίσον γροθιά και λάκτισμα.

Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν …είναι λογικό να τις φας!!!

Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την “Μεγαλειότητα Σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καβγά» έγραψε.