Αποκλειστικό: Ο Αλέξανδρος Πετρίδης ξεκαθαρίζει τα πράγματα για Νίκο Μουτσινά και την προεδρία του ΣΕΗ
Ελλάδα

Αποκλειστικό: Ο Αλέξανδρος Πετρίδης ξεκαθαρίζει τα πράγματα για Νίκο Μουτσινά και την προεδρία του ΣΕΗ

Αποκλειστικό: Ο Αλέξανδρος Πετρίδης ξεκαθαρίζει τα πράγματα για Νίκο Μουτσινά και την προεδρία του ΣΕΗ

Τι απαντά σε όσους παρερμήνευσαν τις δηλώσεις του

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης έχει μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση. Είναι πρόσωπο αυθεντικό και αυτός είναι ο λόγος που έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον αγαπητές φυσιογνωμίες της showbiz.

Χειμαρρώδης στον λόγο του αλλά και με το διακριτό του χιούμορ γίνεται πάντα θέμα συζήτησης και απασχολεί τα Μέσα χωρίς να είναι αυτοσκοπός του.

Αυτή τη φορά αντικείμενο σχολιασμού αλλά και σκληρής κριτικής αποτέλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία αφενός αποκάλυψε ότι έπειτα από παρότρυνση του καλού του φίλου, Σπύρου Μπιμπίλα, πήρε την απόφαση να κατέβει στο ψηφοδέλτιο του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών)- καθώς κι εκείνος έχει ασχοληθεί με την υποκριτική – και αφετέρου αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά που πλέον δεν «παίζει» αποσπάσματα εκπομπών του όπως παλαιότερα στο «Καλό μεσημεράκι».

Το Znews επικοινώνησε με τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να απαντήσει σε όσους παρερμήνευσαν τα λεγόμενά του.

«Ως άνθρωπος της τηλεόρασης έχω καταλάβει ότι πολλές φορές το μοντάζ μπορεί να βγάλει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Όχι σκοπίμως, αλλά συμβαίνει.

Όσον αφορά το θέμα του Σπύρου Μπιμπίλα, διευκρίνισα ότι δεν πάω να πάρω την θέση του, διότι δεν θέλουμε να αλλάξει ο πρόεδρος, γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας. Όμως, κάθε ηθοποιός έχει το δικαίωμα να είναι με την παράταξη που θέλει και που πιστεύει για τις εκλογές του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ.

Χαριτολογώντας και αυτοσαρκαζόμενος είπα – που όλοι με ξέρουν και όλοι το κατάλαβαν – ότι αν ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ο πρόεδρος και ο Αλέξανδρος Πετρίδης ο δεύτερος πρόεδρος θα είναι καταπληκτικό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε δεν γίνεται να είναι κάπου ένας πρόεδρος και ένας δεύτερος πρόεδρος. Από μόνη της η πρόταση φαίνεται ότι είναι μία χαριτωμένη αυτοσαρκαστική πρόταση δηλώνοντας ότι “ναι θα βάλω υποψηφιότητα, ναι, θέλω να είμαι” αλλά σαφώς δεν με νοιάζει και δεν προορίζω τον εαυτό μου για να γίνω ποτέ πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Άρα τα σχόλια που άκουσα από τους αγαπημένους συναδέλφους και κριτές είναι λίγο άσχημα για μένα γιατί δεν δήλωσα ότι θα γίνω πρόεδρος.

Να σημειώσω ότι το κατά πόσο ένας άνθρωπος μπορεί να βρεθεί σε μία θέση η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο η πορεία του μπορεί να δείξει αν άξιζε ή όχι. Αν δεν δούμε, δεν μπορούμε να κρίνουμε» συνέχισε.

Περνώντας στο κεφάλαιο «Νίκος Μουτσινάς» ο Αλέξανδρος Πετρίδης επεσήμανε ότι δεν είχε διάθεση να μειώσει τον συνάδελφό του, ότι τον σέβεται, αλλά έχοντας διανύσει τα δικά του χιλιόμετρα στις τηλεοπτικές αρένες είναι σε θέση να έχει διαμορφώσει μία άποψη επί του πώς κατανέμεται το τηλεοπτικό ενδιαφέρον και να ασκεί αναλόγως την κριτική του.

«Το πιο σημαντικό που με στενοχώρησε είναι το εξής:

Ξεκινώντας την απάντηση για τον αγαπημένο Νίκο Μουτσινά -τον οποίο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι βλέπω, εκτιμώ και στηρίζω, γι΄αυτό και πήγα με μεγάλη χαρά, αν και μία φορά στα τόσα χρόνια, όμως πήγα στην εκπομπή του- είπα στην αρχή (που δεν προβλήθηκε) ότι τις εκπομπές και τους ανθρώπους που βλέπω και στηρίζω -δεν έχει να κάνει με το κατά πόσο συχνά με προβάλλουν ή όχι- εγώ τους αγαπώ έτσι κι αλλιώς. Όπως είπα και για την Κατερίνα Καινούργιου ότι τη συμπαθώ και τη βλέπω άσχετα με το πόσο συχνά κάνουμε συνεντεύξεις.

Αμέσως μετά συνέχισα ότι όταν πρόβαλε δικά μου αποσπάσματα ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 35άρια ενώ τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Και πάλι αυτοσαρκαζόμενος και με το χιουμοριστικό στιλ που έχω είπα ότι όταν με “έπαιζε” είχε ψηλά νούμερα και τώρα έπεσαν.

Μία διαπίστωση που έκανα, αλλά δεν ακούστηκε με τον τρόπο που την είπα, ήταν ότι όντως όταν ο Νίκος παθαίνει εμμονή με κάποια πρότζεκτ που παίζουν όλες οι εκπομπές.

Αυτό έχει ως συνέπεια να κουράζεται ο κόσμος και είναι επόμενο ο τηλεθεατής να αλλάξει κανάλι. Αυτό είναι μία συμβουλή προς έναν αγαπημένο παρουσιαστή που σέβομαι και αγαπώ, δεν είπα κάτι για να τον μειώσω. Αυτή είναι η δική μου κριτική για τα νούμερα τηλεθέασης.

Από εκεί και μετά είμαι εδώ για οποιονδήποτε έχει κάποια απορία αλλά ή αυτή θα είναι ζωντανά ή θα λέω πέντε κουβέντες ώστε να μην παρερμηνεύονται από κανέναν τα λεγόμενά μου».