Αποκλειστικό: Στην ταινία του Antonio Banderas ο Κώστας Σόμμερ – Όλες οι λεπτομέρειες
Ελλάδα

Αποκλειστικό: Στην ταινία του Antonio Banderas ο Κώστας Σόμμερ – Όλες οι λεπτομέρειες

Αποκλειστικό: Στην ταινία του Antonio Banderas ο Κώστας Σόμμερ – Όλες οι λεπτομέρειες

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κώστας Σόμμερ καθώς συμμετέχει στην ταινία The Enforcer με τον Antonio Banderas.

O ηθοποιός συμμετείχε στα νυχτερινά γυρίσματα που έγιναν και μάλιστα ανέβασε stories από το σετ.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί -εκτός του ότι πέρασε από κάστινγκ για τον ρόλο που του ανατέθηκε- είναι πως Σόμμερ και Banderas επρόκειτο να συνεργαστούν στο παρελθόν σε ταινία που θα γυριζόταν στο Μεξικό. Ο Κώστας Σόμμερ είχε επιλεγεί αλλά η ταινία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω ανωτέρας βίας από την πλευρά του Banderas.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη εμπειρία από διεθνείς παραγωγές καθώς στο βιογραφικό του έχει συμμετοχές σε αμερικανικές ταινίες αλλά και γερμανικές σειρές.

Στο χολιγουντιανό καστ συμμετέχει και η Kate Bosworth ενώ ο σκηνοθέτης Richard Hughes έχει λάβει όλες τις διευκολύνσεις και εγκρίσεις από τις τοπικές Αρχές για τα γυρίσματά του.

Μάλιστα έγιναν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα που θα φιλοξενηθούν εκεί.

Πρόκειται για μια καταδίωξη με χολιγουντιανή «χρυσόσκονη» και πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να βρεθούν σε όποιο σημείο παρατήρησης έχει θέα προς τον δρόμο από τις έξι, οπότε και ξεκινούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου. Η καλύτερη ώρα, ωστόσο, στη σημερινή διαδικασία των γυρισμάτων εκτιμάται πως θα είναι στη δύση του ήλιου…

Εκείνη την ώρα, μια Plymouth Barracuda, το εντυπωσιακό αμερικάνικο muscle car που έδωσε και τον αρχικό τίτλο στην ταινία που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζεται να διασχίζει την περιφερειακή της πόλης ενώ τα συνεργεία θα έχουν ετοιμάσει τον αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης που απαιτείται για σκηνές καταδίωξης.

Ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, σκηνικά, ειδικά αντικείμενα («props») θα είναι τοποθετημένα στην προκαθορισμένη διαδρομή στον κλάδο της οδού που οδηγεί δυτικά και το «action» θα ακουστεί πολλές φορές αφού ο χαρακτήρας του Banderas -στη συγκεκριμένη περίπτωση ο επαγγελματίας που θα λειτουργήσει στη θέση του- πρέπει να κυνηγηθεί ή/και να κυνηγήσει στο Μαϊάμι, όπου τοποθετείται με βάση το σενάριο.

Η επόμενη ημέρα γυρισμάτων στους δρόμους της πόλης είναι -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- το Σάββατο, οπότε και θα γίνουν γυρίσματα που με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να ολοκληρωθούν στην Εθνικής Αμύνης, η οποία, ενδεχομένως από τις έξι το πρωί -σίγουρα όμως μέχρι αργά το βράδυ- θα λειτουργήσει ως σκηνικό για το The Enforcer.

https://streamable.com/xaknr5

Με στοιχεία από το ΑΠΕ-ΜΠΕ