Αποκλειστικό: Τέλος και επίσημα το «Κλουβί με τις τρελές»
Ελλάδα

Αποκλειστικό: Τέλος και επίσημα το «Κλουβί με τις τρελές»

Αποκλειστικό: Τέλος και επίσημα το «Κλουβί με τις τρελές»

Η ενημέρωση που έλαβαν οι συντελεστές

Tα διαφαινόμενα μέτρα που ετοιμάζεται να λάβει η κυβέρνηση σχετικά με την πληρότητα των χειμερινών θεάτρων έχει ήδη πλήξει και πλήττει βάναυσα τις θεατρικές παραγωγές που ήδη από το καλοκαίρι είχαν μπει σε τροχιά προετοιμασιών λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για να ανέβουν από Οκτώβριο.

Οι θεατρικοί επιχειρηματίες αλλά πολλώ δε μάλλον οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι στον χώρο του πολιτισμού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις εξελίξεις, καθώς σήμερα έγινε επίσημα γνωστό ότι άλλη μια παράσταση δεν θα ανέβει τελικά τον Νοέμβριο όπως προγραμματιζόταν.

Ο λόγος για το «Κλουβί με τις τρελές», μια πολυμελή παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου που θα ανέβαινε στο Θέατρο Broadway ενώ ήδη είχε πραγματοποιήσει περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες είχε διαφανεί ότι το έργο μάλλον δεν θα προχωρήσει καθώς ο Λάκης Γαβαλάς όπως έγινε γνωστό επέστρεψε στο My Style Rocks στον καθημερινό του ρόλο και όχι ως guest που έκανε μέχρι τώρα λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων.

Πλέον όμως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, ενημερώθηκαν και επίσημα οι συντελεστές του έργου ότι λόγω της χαμηλής πληρότητας που θα επιβληθεί στα θέατρα δεν είναι βιώσιμο το ανέβασμά του στο θέατρο.