Απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος – Η επική συνάντηση με τη Ματίνα Παγώνη
Ελλάδα

Απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος – Η επική συνάντηση με τη Ματίνα Παγώνη

Απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος – Η επική συνάντηση με τη Ματίνα Παγώνη

Το τετ α τετ με τη λοιμοξιωλόγο

Μπορεί πριν από λίγες μέρες ο Τάκης Ζαχαράτος να μεταμορφώθηκε στη γνωστή λοιμοξιολόγο Ματίνα Παγώνη και να δημοσίευσε ένα video που έγινε viral, τώρα όμως φαίνεται πως ήρθε η στιγμή οι δυο τους να τα πουν και δια ζώσης.

Μετά τη χιουμοριστική αντίδραση της Ματίνας Παγώνη στο video του Τάκη Ζαχαράτου, η λοιμοξιολόγος και ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης είχαν μια συνάντηση κορυφής, με τη Ματίνα Παγώνη μάλιστα να τον συμβουλεύει για τις βελτιώσεις που πρέπει να κάνει ώστε να της μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο νέο video, λοιπόν, που ανέβηκε στο Instagram του Τάκη Ζαχαράτρου, η Ματίνα Παγώνη του κάνει παρατήρηση για το χτένισμα και τον τόνο της φωνής του και του δίνει οδηγίες πώς να τη μιμηθεί… σωστά! «Η Ματίνα Παγώνη συναντά… τη Ματίνα Παγώνη!», είναι φυσικά ο τίτλος στην ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos)

Κι αν νομίζετε ότι το τετ α τετ τους σταματά εκεί, κάνετε λάθος. Γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος δημοσίευσε και ένα ακόμη video με την επική συνέντευξη του στη Ματίνα Παγώνη, όπου έμαθε φυσικά πόσο χρόνο χρειάζεται για το μακιγιάζ της, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή.

Απολαύστε την: