Αποστολία Ζώη: “Όταν έχασα τη μαμά μου ένιωσα ότι απέτυχα”
Ελλάδα

Αποστολία Ζώη: “Όταν έχασα τη μαμά μου ένιωσα ότι απέτυχα”

Αποστολία Ζώη: “Όταν έχασα τη μαμά μου ένιωσα ότι απέτυχα”

Η συγκινητική εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν σήμερα η Αποστολία Ζώη.

Με αφορμή το νέο της ντουέτο με τον Νίνο, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί για ένα διάστημα πριν από λίγα χρόνια.

Αποκάλυψε πως ήταν μια τεράστια εσωτερική ανάγκη της ανάγκη να κάνει μια παύση από τα μουσικά δρώμενα, καθώς “τα καλά” παιδιά του χώρου και τα “πισώπλατα μαχαιρώματα” την έπνιξαν σε σημείο που δεν ένιωθε ο εαυτός της.

https://streamable.com/08ikl

Όταν αποφάσισε να επιστρέψει, τα πράγματα δεν ήταν ούτε τότε ρόδινα, καθώς ανέφερε πως φυτοζωούσε στην πραγματικότητα.

Δίπλα της να την παροτρύνει ήταν η μητέρα της, η οποία πάλευε τότε με τον καρκίνο μέχρι που στο τέλος τη νίκησε. Η εμπειρία αυτή την συγκλόνισε σε τεράστιο βαθμό, καθώς ένιωθε ένοχη για το χαμό της.

“Όταν έχασα τη μαμά μου ένιωσα ότι απέτυχα, ότι δεν μπορώ να τη σώσω”.

Όταν αρρώστησε από την ίδια ασθένεια ο πατέρας της, ήταν τέτοιο το σοκ της, που αδυνατούσε να δεχτεί πως θα υποβληθεί στην ίδια ψυχολογική κατάσταση για ακόμη μια φορά.

https://streamable.com/6y2s6

Σήμερα είναι έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα στη μουσική, ωστόσο, όπως παραδέχτηκε στην προσωπική της ζωή νιώθει ακόμα “μουδιασμένη”.

Εξομολογήθηκε πως δεν είναι ερωτευμένη αυτή τη στιγμή και πως αυτό το κομμάτι της έχει “κοιμηθεί”, αφού αρκετές φορές μάλιστα δεν είναι σε θέση να διακρίνει το φλερτ που της γίνεται.

“Ο έρωτας είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου. Είναι ένα κομμάτι μου που έχει κοιμηθεί και δεν ξέρω πως να τον ξυπνήσω”, δήλωσε.

https://streamable.com/4e57g

https://streamable.com/1ulf3