Αποστόλης Καμιτσάκης: «Μου ζήτησε να πω τον μονόλογο και με έμμεσο τρόπο να γδυθώ»
Ελλάδα

Αποστόλης Καμιτσάκης: «Μου ζήτησε να πω τον μονόλογο και με έμμεσο τρόπο να γδυθώ»

Αποστόλης Καμιτσάκης: «Μου ζήτησε να πω τον μονόλογο και με έμμεσο τρόπο να γδυθώ»

Περιέγραψε στη Φαίη Σκορδά όσα έζησε σε οντισιόν γνωστού σκηνοθέτη για τον οποίο υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες.

Και αφού ο Γιώργος Λιάγκας επαίνεσε τη δημοσιογραφική δουλειά της Φαίης Σκορδά όλες αυτές τις μέρες, έδωσε πάσα για το θέμα που ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αποστόλης Καμιτσάκης στην παρουσιάστρια για την απρεπή συμπεριφορά σε οντισιόν γνωστού σκηνοθέτη σε οντισιόν, για τον οποίο υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες. 

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή του φέτος στο «Καφέ της Χαράς» στον ρόλο του παπά.

Όπως εξήγησε, όταν άκουσε για έναν σκηνοθέτη από άλλες καταγγελίες που έγιναν, ρώτησε τον Χάρη Ρώμα για να του πει το όνομα. «Όταν το άκουσα είπα ότι έχω ζήσει κι εγώ παρόμοιο περιστατικό αλλά είχα τα αντανακλαστικά να το προσπεράσω».

«Έγινε το 2017. Είχα μικρή εμπειρία από οντισιόν, ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην οντισιόν. Μας έλεγε ότι ήταν για την ταινία “Φρανκεστάιν”. Μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και με έμμεσο τρόπο ζητούσε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία λέγοντας τον μονόλογο, μια συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Άκουσα το ζητούμενο, δεν έδωσα σημασία, μου έδινε συνέχεια την επιλογή. Παίρνεις μια απόφαση και λες δεν θα το κάνω, τέλος. Έτυχε να με πάρει ο σκηνοθέτης μετά από πολύ καιρό για κάποιον καφέ. Συνέχισα να ακούω πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, κατάλαβα ότι αυτός δεν ξέρω αν θέλει να δουλέψει ή θέλει κάτι άλλο. Αυτή η “παγίδα” να το πω; Πέταγε το μπαλάκι σε σένα. Εγώ δεν βίωσα κάτι σοβαρό όπως τα άλλα παιδιά. Το δύσκολο είναι πώς βγαίνεις και το λες» είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/5n1e65