Αποστόλης Τότσικας – Η ερωτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»
Ελλάδα

Αποστόλης Τότσικας – Η ερωτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

Αποστόλης Τότσικας – Η ερωτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

Τι είπε για τη γυναίκα του και τα παιδιά του

Ο Αποστόλης Τότσικας, πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», μίλησε για τον ρόλο του, τη γυναίκα του Ρούλα Ρέβη εξηγώντας γιατί είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής του αλλά και για τα παιδιά του.

Ο ρόλος του είναι απόμακρος και βίαιος με τις γυναίκες. Πώς κατάφερε να τον καταλάβει και να τον προσεγγίσει ώστε να τον παίξει;

«Μεγαλώνοντας στην επαρχία έχω δει τι σημαίνει “τοξική αρρενωπότητα”. Στην μικρή κοινωνία τα πράγματα καλύπτονται κάτω από το χαλάκι. Εγώ προσωπικά το σιχαίνομαι. Επειδή είναι πολύ κόντρα σε μένα μου αρέσει να αναμετρηθώ με αυτό» και συνέχισε μιλώντας για το #metoo:

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του “άκουσα” και του “ήξερα”. Το “άκουσα” δεν μπορείς να κάνεις για αυτό γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Το “ήξερα” είναι κατακριτέο, αν ήξερες κάτι και δεν μπήκες στην διαδικασία να αντιδράσεις».

Ως μπαμπάς δύο παιδιών τι κάνει για να αποτρέψει συμπεριφορές μη αποδεκτές;

«Βάζεις όρια σε συγκεκριμένα πράγματα. Στα παιδιά λέμε ότι κάποιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται απέναντί σου. Ή θα πας να μιλήσεις σε κάποιον πιο μεγάλο και να του πεις τι έγινε, ή στον δάσκαλό σου στο σχολείο ή σε εμάς. Το θέμα είναι τα παιδιά να καταλάβουν ότι είσαι εκεί πραγματικά για αυτά και μπορούν να σε εμπιστευθούν. Ο πατέρας μου μου έλεγε να είμαι παλικάρι, όχι με την έννοια του άντρα να είσαι μάγκας. Αλλά να είσαι αξιοπρεπής και έντιμος, να μην κάνεις αυτό που θέλουν να σου κάνουν».

Τι τον αγχώνει περισσότερο με τα παιδιά;

«Φοβάμαι το bullying, φοβάμαι πολλά τέτοια, πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές και τα ψυχολογικά. Το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι ενός ανθρώπου. Αν η ψυχολογία σου είναι στον πάτο, θέλει φοβερή δύναμη και τρόπο για να σηκωθείς ψηλά. Θέλω να παίρνουν τα θετικά και από το χειρότερο πράγμα. Να είναι έντιμα και ειλικρινή. Όταν λες την αλήθεια δεν χρειάζεται να θυμάσαι κανένα ψέμα».

Για τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη:

«Η Ρούλα είναι άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Αν δεν ήταν στη ζωή μου η Ρούλα δεν θα ήξερα που θα βρισκόμουν. Με βοήθησε το πως να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και να μην αντιδρώ αμέσως. Με έχει βοηθήσει στη ζωή και στη δουλειά. Είναι ο φάρος μου. Συζητάω με τη Ρούλα τις δουλειές μου. Είναι μια γυναίκα με απίστευτο χιούμορ και με αντέχει. Έχει μεγάλη κατανόηση».