Αποστόλης Τότσικας: Πώς μεταμορφώθηκε για την επόμενη ταινία του;
Ελλάδα

Αποστόλης Τότσικας: Πώς μεταμορφώθηκε για την επόμενη ταινία του;

Αποστόλης Τότσικας: Πώς μεταμορφώθηκε για την επόμενη ταινία του;

Ο Αποστόλης Τότσικας πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μικρού/μεσαίου μήκους «Το Δείπνο του Βοσκού», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου του 2019. Η μεταμόρφωσή του για την ταινία είναι πραγματικά εκπληκτική.

Ο Αποστόλης… βοσκός

Η ταινία διάρκειας 40 λεπτών, αναφέρεται στην πραγματική ιστορία ενός καλοκάγαθου βοσκού που συνέφαγε με τον ίδιο τον Χριστό. Πρωταγωνιστές είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ο Κωστής Σαββιδάκης κι η Ιωάννα Παππά. Το σενάριο είναι του Γιάννη Στραβόλαιμου, ενώ η σκηνοθεσία του Γιώργου Λεοντακιανάκου. Στην ταινία αυτή ο Αποστόλης θα ενσαρκώσει τον Χριστό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η εξαιρετική ομοιότητα της μορφής του Αποστόλη Τότσικα με αυτήν του Ιησού Χριστού. Όμως, η αλήθεια είναι πως η μεταμόρφωση που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα 3D Digital Make Up, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Btv4VhcIgYL/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Αποστόλης Τότσικας, όπως φαίνεται σε παλιές φωτογραφίες του, όταν μακραίνει τα μαλλιά του και λόγω του σχήματος του προσώπου του, μοιάζει έτσι κι αλλιώς αρκετά στη μορφή του Ιησού όπως την έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας.

https://www.instagram.com/p/BtrLwWTI5_z/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτό που θα χρειαστεί είναι να περιμένουμε μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο για να αξιολογήσουμε και τις υποκριτικές του ικανότητες σε έναν τόσο ιδιόμορφο ρόλο.