Απόστολος Γκλέτσος: Η ερώτηση που τον ενόχλησε στο «ΣΟΥ ΚΟΥ Family»
Ελλάδα

Απόστολος Γκλέτσος: Η ερώτηση που τον ενόχλησε στο «ΣΟΥ ΚΟΥ Family»

Απόστολος Γκλέτσος: Η ερώτηση που τον ενόχλησε στο «ΣΟΥ ΚΟΥ Family»

Πήρε πάνω της τη συζήτηση η Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» ενώ βρίσκεται σε καραντίνα μετά από ένα θετικό τεστ κορονοϊού.

«Δεν έχει να κάνει ούτε  με ανήλικο ούτε με βιασμό η δική μου περίπτωση» είπε, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες.

Αισθάνθηκα ότι μπορεί κάποια στιγμή που είχα αρχή στα χέρια μου, κάποια κοπέλα να βγήκε μαζί μου -της το πρότεινα- επειδή νόμιζε ότι μπορεί να της κάνω κάτι κακό. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το πω για να δείξω ότι η συγγνώμη φέρνει και λύτρωση στα θύματα. Καλό είναι να βοηθάμε τον δημόσιο διάλογο προς μία εκτόνωση. Δεν θα μας κάνει καλό αυτή η κουβέντα αν συνεχιστεί».

«Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα και θα τελειώσει όταν δεν θα υπάρχουν άνθρωποι. Θα οικειοποιηθούμε το θέμα και θα βγαίνει ο καθένας και θα λέει το δικό του, οπότε θέλει από όλους μας να κρατάμε μια οικονομία» συμπλήρωσε.

«Πρέπει να βρουν τα θύματα και να ζητήσουν συγγνώμη» είπε ο ηθοποιός, που μάλιστα εκνευρίστηκε όταν η Μαρία Αντωνά τον ρώτησε αν φοβάται ότι οι δηλώσεις του θα του κοστίσουν σε ψήφους ή εμπιστοσύνη του κοινού.

«Καταλάβατε καλά τι έχω δηλώσει;» ήταν η απάντησή του στη δημοσιογράφο που πάγωσε, με την Αντελίνα να παίρνει πάνω της τη συζήτηση και να επαναδιατυπώνει όπως όπως την ερώτηση.