Απόστολος Ρουβάς: Η ομοιότητα με τον Σάκη, η σχέση με τη Δανάη και ο άγνωστος αρραβώνας του
Ελλάδα

Απόστολος Ρουβάς: Η ομοιότητα με τον Σάκη, η σχέση με τη Δανάη και ο άγνωστος αρραβώνας του

Απόστολος Ρουβάς: Η ομοιότητα με τον Σάκη, η σχέση με τη Δανάη και ο άγνωστος αρραβώνας του

Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του Mega

Πριν δυο μήνες έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως μάγειρας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, αδελφό του αγαπημένου τραγουδιστή Σάκη Ρουβά που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα.

Για την ομοιότητα με τον Σάκη Ρουβά και την επιλογή να μείνει στο παρασκήνιο είπε: «Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς. Εγώ πάντα ήθελα κάτι να κάνω. Από παιδί ανακατευόμουν με την κουζίνα. Είμαστε τρία αδέλφια και έχουμε και ένα ετεροθαλή αδελφό που ζει στην Κέρκυρα. Από νωρίς υπήρχε η αγάπη για την κουζίνα, αλλά αργότερα  αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα.  Έχω ασχοληθεί με εταιρεία με ιστιοπλοϊκά σκάφη, έχω εργαστεί σε εστιατόρια και έχω περάσει από όλα τα πόστα. Η πρώτη δουλειά μου ήταν κομπάρσος σε μια ταινία που είχε γυρίσει το BBC στην Κέρκυρα».

Για τις σπουδές στη μαγειρική είπε: «Σπούδασα μαγειρική σε μεγάλη ηλικία. Ήμουν στην ίδια ηλικία με τον καθηγητή μου. Ήμουν πιο αποφασισμένος ότι θα ασχοληθώ με αυτό. Δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω σε ριάλιτι μαγειρικής».

Για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είπε: «Στην πρεμιέρα του “Πάμε Δανάη!” δεν θυμάμαι τι έλεγα. Στη δεύτερη εκπομπή είχα άγχος. Δεν έχω βιώσει τη δημοσιότητα στον βαθμό που το έχει κάνει ο Σάκης. Δεν το έχω αντιληφθεί ακόμη. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι χάνεται εν μέρει η ιδιωτικότητά σου. Υπάρχουν φορές που δεν ήθελα να πω το όνομα Ρουβάς και έλεγα μόνο Απόστολος».

Μιλώντας για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τη Δανάη Μπάρκα είπε: «Μου έχουν χρεώσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να σου χρεώσουν κάτι. Όταν δεν ασχολείσαι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Αν ασχολούμασταν με ό,τι λένε για εμάς θα σπαταλούσαμε πολύ χρόνο. Με νοιάζει η γνώμη των ατόμων που αγαπώ και σέβομαι».

https://streamable.com/bs2jvp

Ο Απόστολος Ρουβάς, μάλιστα, αποκάλυψε πως ζει μόνος, αλλά στο παρελθόν είχε κάνει κι έναν αρραβώνα: «Ζω μόνος μου. Μια χαρά είναι η εργένικη ζωή. Σε γάμο δεν έχω φθάσει, αλλά έχω κάνει έναν αρραβώνα. Ήταν μια τυπική διαδικασία για να μετακινηθούμε και να μείνουμε μαζί. Ήμουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένος και είχα τέσσερα χρόνια σχέσης. Έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις».

Τέλος, μιλώντας για την καραντίνα αποκάλυψε: «Έχασα 15 κιλά στην πρώτη καραντίνα. Ήθελα να φτιάξω τον τρόπο που τρέφομαι και να διορθώσω κάποια πράγματα. Δεν είχα κάποιες φορές ούτε καν χρόνο να μαγειρέψω και βρήκα χρόνο για μαγειρική και γυμναστική».