Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη και η αγωγή 1.000.000€ που της έκαναν
Ελλάδα

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη και η αγωγή 1.000.000€ που της έκαναν

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη και η αγωγή 1.000.000€ που της έκαναν

Πώς πρωτοξεκίνησε το εστιατόριό της στην Πάρο;

Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής τους σήμερα οι Dot.

Η αγαπημένη μαγείρισσα της καθημερινότητάς μας μίλησε για τα πρώτα της βήματα στα τηλεοπτικά λημέρια, όταν την ανακάλυψε το 2003 η Ελένη Μενεγάκη.

Ο άνθρωπος που τη σύστησε στη γνωστή παρουσιάστρια ήταν ο…γυναικόλογος της, ο οποίος είχε αναλάβει και την Ελένη Μενεγάκη και της μίλησε για μία πολύ ταλαντούχα μαγείρισσα που είχε εστιατόριο στην Πάρο.

Ενδιαφέρουσα ιστορία είναι το πώς άνοιξε το περίφημο εστιατόριό της, το οποίο πήρε σάρκα και οστά με αφορμή τον… έρωτα!

Ο σύζυγός της είναι καπετάνιος και κάθε φορά που αναγκαζόταν να μείνει στο νησί τον χειμώνα ήταν το χειρότερό του. Για να τον σώσει από την ανία κάθε βράδυ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επί 3 χρόνια καλούσε κόσμο στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί και να περνούν ευχάριστα τα βράδια τους. Κάπως έτσι και μετά από προτροπές αποφάσισε να ανοίξει το δικό της εστιατόριο συνεχίζοντας την κληρονομιά που της άφησε ο πατέρας της καθότι κι εκείνος διατηρούσε χώρο εστίασης παλαιότερα.

«Για να τον κρατάω κάθε βράδυ είχα κόσμο στο σπίτι. Έκανα τραπέζια για να μη βαριέται. Κάθε βράδυ και διαφορετικές συνταγές. Και μου έλεγαν όλοι βρε Αργυρώ άνοιξε ένα εστιατόριο».

https://streamable.com/ybebcc

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε και στην αγωγή που της έκανε ο Σπύρος Χαριτάτος μετά την όχι και τόσο αγαστή συνεργασία τους στο πρωινό του ΑΝΤ1 εξαιτίας της συνέντευξης που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εγώ ήθελα να κάνω τις συνταγές μου και όταν μου το χαλούσαν και έμπαιναν συμφέροντα εκεί με χάλασαν και έφυγα. Έγιναν πολλά πράγματα. Μην ξανανοίγουμε κουβέντα, γιατί το λέω ακόμα στον Γρηγόρη ότι «πανάθεμά σε για τη συνέντευξη που μου έκανες και μου ήρθε μία αγωγή 1.000.000€».

Γιατί επέλεξε για πολλά χρόνια να μην αμείβεται για την τηλεοπτική της παρουσία;

https://streamable.com/55ngav

Στο τέλος, δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου με την πιο δημοφιλή να είναι για τη λήξη της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη.

Τι απάντησε;

https://streamable.com/u1ls3q