Ariana Grande: Το Billboard την ανακήρυξε “γυναίκα της χρονιάς”
Ελλάδα

Ariana Grande: Το Billboard την ανακήρυξε “γυναίκα της χρονιάς”

Ariana Grande: Το Billboard την ανακήρυξε “γυναίκα της χρονιάς”

Η Ariana Grande ανακηρύχθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2018 και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Billboard. Αναμφίβολα η χρονιά αυτή ανήκει στην δημοφιλή τραγουδίστρια, η οποία καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το έκτο και τελευταίο της album “Sweetener” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο έγινε το τρίτο Νο.1 της στο Billboard 200, σπάζοντας ρεκόρ στα streams και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Έχει μέχρι στιγμής βγάλει δύο Top 10 singles (No Tears Left To Cry, God Is A Woman) ενώ το τρίτο single Breathin είναι αυτή τη στιγμή στο #13.

https://www.instagram.com/p/BrAozS5FRgA/

Το ολοκαίνουργιο -εκτός album- single της Thank UNext είναι και το πρώτο της Νο.1 στο Billboard Hot 100, ενώ έχει ήδη καταρρίψει κάθε ρεκόρ streaming από τις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Το τραγούδι γράφτηκε μόλις σε μια εβδομάδα, και ηχογραφήθηκε σε διάστημα 15 ημερών.

https://www.instagram.com/p/BrAqaXPlLub/

Το video clip για το συγκεκριμένο τραγούδι παραμένει στο νούμερο 1 των τάσεων του YouTube στη χώρα μας, ενώ σε όλο τον κόσμο μέσα σε 6 ημέρες από την κυκλοφορία του έχει ξεπεράσει τις 126 εκατομμύρια προβολές.

https://www.instagram.com/p/BrAsT2EFMcX/

Μάλιστα η pop perfomer κατέκτησε ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ καθώς είναι πλέον η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες μεταδόσεις στην πλατφόρμα του Spotify, ξεπερνώντας τα 6,9 εκατομμύρια μηνιαίων ακροατών στην πλατφόρμα του Spotify, κατακτώντας την πρώτη θέση και εκτοπίζοντας την Selena Gomez.

https://www.instagram.com/p/BrAvE5-lpdG/

https://www.instagram.com/p/BrAxb7jFgLf/

https://www.instagram.com/p/BrA04BDlHgL/