Άρης Λεμπεσόπουλος: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι αρεστός και αγαπητός, είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι»
Ελλάδα

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι αρεστός και αγαπητός, είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι»

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι αρεστός και αγαπητός, είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι»

Γιατί ενοχλήθηκε μαζί του ο Μίκης Θεοδωράκης; Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός στο The 2night Show

Τον Άρη Λεμπεσόπουλο υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show, ο οποίος μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια παρότι είναι ένα μέσο που αγαπά.

«Την αγαπώ την τηλεόραση και σε αυτή οφείλεται ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν την υποτιμώ, πιστευω στη δύναμή της έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της» είπε και στη συνέχεια εξήγησε γιατί εδώ και 12 χρόνια δεν έχει κάνει κάποιο πέρασμα από αυτή.

«Δεν αρνήθηκα, δεν προέκυψε, δεν έχω τη φυσικότητα που χρειάζεται. Είμαστε και χιλιάδες άνθρωποι, είναι γούστα και συμπάθειες και παρέες εγώ το καταλαβαίνω. Έτσι πορεύομαι κι εγώ στο θέατρο» είπε.

Ο πατέρας του ανησύχησε όταν του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική και αγωνιούσε για το κατά πόσο θα μπορέσει να βιοποριστεί από αυτό το επάγγελμα.

Από νωρίς ξεχώρισε στον χώρο του και μάλιστα ο Δημήτρης Χορν ήταν ένας από τους θεατράνθρωπους που είδε σε αυτόν κάτι το ιδιαίτερο.

«Πέρα από τα παραλειπόμενα πιστεύω ότι έκανε μέσα από εμένα ένα δικό του ταξίδι»

Όμως, τα καλά λόγια που είπε για εκείνον λειτούργησαν σαν δίκοπο μαχαίρι στην περίπτωσή του. «Δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε, ίσα ίσα που ήταν και αγκάθι. Πλάκωσαν όλοι που με φώναξαν όλοι στο θέατρο, και μετά κανείς, με φόρτωσε πάρα πολύ σαν νέος αλλά συγκινήθηκα γι΄αυτό που είπε αυτός ο άνθρωπος για εμένα» ανέφερε.

Επιπλέον εξήγησε γιατί έχει ακουστεί ότι είναι «παράξενος» στον χώρο.

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι αρεστός και αγαπητός, είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι. Έχω συγκρουστεί και δεν γινόταν να μην συγκρουστώ».

Σημείο αναφοράς στη ζωή του είναι οι γονείς του. Ο πατέρας του που έκανε τα πάντα για να του τα παρέχει όλα και η μητέρα του που κρατούσε πολλά μυστικά και βάσανα τα οποία έμαθε αφού έφυγε από τη ζωή.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη φορά που ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης ενοχλήθηκε μαζί του.

«Ο Μίκης στενοχωρήθηκε επειδή είπα σε μία συνέντευξή μου στον Θέμο Αναστασιάδη ότι η μοναδική φορά που μου απεύθυνε τον λόγο ήταν για να με ρωτήσει αν ήμουν Εβραίος».

Τόνισε στη συνέχεια πως ο ίδιος μισεί την ταμπέλα περί ποιοτικού και εμπορικού στον χώρο της τέχνης.

Μισώ αυτή τη λέξη. Τι θα πει ποιοτικός και τι εμπορικός; Εμένα μου άρεσε ο Σωτήρης Μουστάκας, θεωρούσα ότι κρύβει μεγάλη ποιότητα μέσα του».