Άρης Μακρής: «Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος»
Ελλάδα

Άρης Μακρής: «Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος»

Άρης Μακρής: «Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος»

Το J2US, η φιλία με την Έρρικα Πρεζεράκου και η αντίδρασή του όταν έμαθε για το ατύχημα

Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε ο Άρης Μακρής. Ο τραγουδιστής μίλησε για την περσινή συμμετοχή του στο J2US, τη φιλία του με την Έρρικα Πρεζεράκου ενώ αποκάλυψε ότι δεν μιλάει με την πρώην σύντροφό του Άννα Μαρία Βέλλη.

«Κάνω μια δουλειά που είναι αυτό που γουστάρω. Δεν αισθάνομαι ποτέ ότι ας πούμε δούλεψα πολύ και είμαι πτώμα. Μου δίνει ζωή αυτό που κάνω. Δεν νιώθω ποτέ ότι δουλεύω.

Το J2US είναι ένα πολύ ωραίο show. Εγώ εκεί γνώρισα την Έρρικα (σ.σ. Πρεζεράκου), που τη λατρεύω, έχουμε ακόμα επαφή και μιλάμε. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε σαν δώρο για εμένα. Απέκτησα μια φίλη που την έχω σαν αδερφή.

Όταν έμαθα για το ατύχημά της τα έχασα. Επικοινώνησα με την Έρρικα και δεν τη βρήκα. Μετά ήρθα σε επαφή με μια φίλη της και πήγα στο νοσοκομείο. Την είδα την ώρα που βγήκε από το χειρουργείο. Ήταν χαρούμενη, χαμογελαστή, με τέλεια διάθεση. Σαν να μην είχε χτυπήσει ποτέ. Το χέρι της πάει πλέον πολύ καλά.

Δεν έχω κάποια σχέση. Θέλω να μείνω μόνος, να δω τα δικά μου και να κάνω τον ψυχολόγο του εαυτού μου. Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος», αποκάλυψε ο Άρης Μακρής.

Δείτε το βίντεο: