Αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος – Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου
Ελλάδα

Αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος – Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου

Αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος – Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου

Πότε σκέφτονται να παντρευτούν;

Την εκλεκτή της καρδιάς του αρραβωνιάστηκε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως εκείνος και η σύντροφός του και δερματολόγος, Χάρις Δαμιανού αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Ήταν μια κίνηση που ήθελα να κάνω και ήθελα να κάνω και ευτυχισμένο έναν ακόμη άνθρωπο, που το επιζητούσε εδώ και καιρό», είπε για την απόφασή του να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Μιλώντας για την πρόταση γάμου, αποκάλυψε: «Της έφερα λουλούδια και της έκρυψα το μονόπετρο σε ένα σημείο στη βιβλιοθήκη που πήγε και το βρήκε και τρελάθηκε. Ήταν και οι γονείς της στο σπίτι και η μητέρα της έκλαιγε από χαρά. Ήταν πολύ συγκινητικό. Εγώ είμαι ρομαντικός, παρόλο που φαίνομαι σκληρός».

Για τα σχέδια γάμου τους είπε: «Σχεδιάζουμε το γάμο για τα τέλη του Μάη με αρχές Ιούνη. Αν δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα θα γίνει ένας καλός ανοιχτός γάμος με την προσοχή που χρειάζεται. Αν δεν γίνει αυτό και είμαστε στην ίδια κατάσταση, θα γίνει ένας κλειστός γάμος».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού είπε: «Έχουμε μπει στη διαδικασία. Εγώ είμαι 42 και η Χάρις 34 και δεν χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να έρθει ένα παιδάκι, γιατί το θέλουμε και οι δυο. Αν μείνει έγκυος και πριν από τον γάμο, ακόμη καλύτερα».

https://streamable.com/q6d5um