Αθηνά Χρυσαντίδου – Δώρος Παναγίδης: Διασκέδασαν μαζί μετά τον χωρισμό τους
Ελλάδα

Αθηνά Χρυσαντίδου – Δώρος Παναγίδης: Διασκέδασαν μαζί μετά τον χωρισμό τους

Αθηνά Χρυσαντίδου – Δώρος Παναγίδης: Διασκέδασαν μαζί μετά τον χωρισμό τους

Ύστερα από τις δημόσιες αναρτήσεις για τον χωρισμό τους, η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης φαίνεται ότι ίσως αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, στα μέσα Απριλίου, με ένα ποστ στο Instagram, ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Δώρο γράφοντας:

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου»!

Με τη σειρά του, ο πρώην παίκτης του Power of Love είχε μιλήσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για το γεγονός: «Χωρίσαμε εξαιτίας της απόστασης και επειδή υπήρχαν άλλες προτεραιότητες».

Ο Δώρος τότε είχε ξεκαθαρίσει ότι την αγαπάει και ότι δεν έχουν σταματήσει την επικοινωνία μεταξύ τους.

Χθες λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο από τη νυχτερινή του έξοδο, παρέα με την Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής. Η ίδια έκανε repost το βίντεο στο Instagram και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά ανάμεσα στα ονόματά τους.

https://streamable.com/fl4l0