Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στα χιόνια για την εγκυμονούσα ηθοποιό
Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στα χιόνια για την εγκυμονούσα ηθοποιό

Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στα χιόνια για την εγκυμονούσα ηθοποιό

Οικογενειακή απόδραση!

Στα λευκά ντύθηκαν ενόψει το νέου κύματος κακοκαιρίας που φέρει το όνομα «Λέανδρος» οι περιοχές στα βόρεια της Αττικής και πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν για έναν περίπατο με φόντο το χιονισμένο τοπίο. Ανάμεσά τους και η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί και όπως φαίνεται προσπαθεί να περνά όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται τον χρόνο της.

Η Αθηνά μάλιστα, ανέβασε στο Instagram Story της ένα video με τα παιχνίδια στο χιόνι. «Με τον Μάξιμο με ευχαριστούν τα πάντα!» είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό για τον γιο της  που σύντομα θα αποκοτήσει αδερφάκι. «Παίζουμε, συζητάμε… Οσο μεγαλώνει, μεγαλώνει και η επικοινωνία μας. Είμαι ευτυχισμένη όταν είμαι με τον Μάξιμο, όπως και με τον άνδρα μου φυσικά. Με τον Φίλιππο αυτό που κάνουμε περισσότερο τώρα είναι να βγούμε για ένα φαγητό. Να συζητήσουμε και να πιούμε ένα κρασί. Συζητάμε πολύ. Την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τους φόβους, τις χαρές μας. Και βέβαια μας αρέσει να κάνουμε βόλτες με τον Μάξιμο».