Άβα Γαλανοπούλου – Γιάννης Ζουγανέλης: Έδωσαν τις δικές τους εκδοχές στο “Πρωινό” για την κόντρα τους
Ελλάδα

Άβα Γαλανοπούλου – Γιάννης Ζουγανέλης: Έδωσαν τις δικές τους εκδοχές στο “Πρωινό” για την κόντρα τους

Άβα Γαλανοπούλου – Γιάννης Ζουγανέλης: Έδωσαν τις δικές τους εκδοχές στο “Πρωινό” για την κόντρα τους

Tους λόγους που αποχώρησε η Άβα Γαλανοπούλου αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό People.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της παράστασης, “η Άβα μας άφησε σύξυλους” ενώ δήλωσε ότι η ηθοποιός αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους αλλά και ότι ξόδεψε χρήματα της παραγωγής για προσωπικά της έξοδα.  “Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές” λέει ο Γιάννης στο περιοδικό.

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε ζωντανά στο “Πρωινό” αλλά όταν της πρότειναν να βγει ταυτόχρονα με τον Γιάννη Ζουγανέλη εκείνη αρνήθηκε.

“Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω όμως νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω. Ουδέποτε έχω φύγει από καμία δουλειά ως τώρα. Ακούστηκαν αρκετές ανακρίβειες. Η τελευταία μέρα που έπαιξα στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Είχα προτείνει να παίξω ως την Κυριακή 24. Μάλιστα εκείνη την ημέρα μίλησα ενώπιον όλων και είπα γιατί ήθελα να αποχωρήσω. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Δεν ζητούσα δανεικά ούτε κάτι περισσότερο. Διέθεσα τον εαυτό μου χωρίς αμοιβή δύο μήνες που κάναμε πρόβες. Μόλις τελείωσε η παράσταση την Παρασκευή μου ζήτησαν να υπογράψω ένα χαρτί που δήλωνα ότι αποχωρώ οικειοθελώς από το έργο. Το Σαββατοκύριακο ήμουν σπίτι μου αφού μου είπαν οι ίδιοι να φύγω Παρασκευή. Ουδέποτε ανακοίνωσα το Σάββατο ότι θα φύγω ξαφνικά από την παράσταση, το είπα μέρες πριν. Ουδέποτε ξόδεψα χρήματα της παραγωγής για δικά μου έξοδα. Έδωσα ένα περιθώριο να μου δώσουν χρήματα” είπε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ζήτησε να βγει ταυτόχρονα με την Άβα Γαλανοπούλου, κάτι που δεν έγινε. Όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει έδωσε τη δική του εκδοχή.

“Η Άβα είναι από τις πιο αγαπημένες μου φίλες και ως έναν βαθμό συνέβαλα στο να υπάρξει στην παράσταση. Αυτό όμως που συμβαίνει τώρα είναι εντελώς παράλογο. Το δίκαιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται αλλά αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Η Άβα πράγματι έφυγε 22 του μηνός, η εξόφληση όμως θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Πληρωθήκαμε όλοι στο τέλος του μήνα Δεν υπάρχει θέμα δεδουλευμένων. Παρακάλεσα πολλές φορές την Άβα να μείνει. Έχω ηχογραφημένο μήνυμα στο Viber”, είπε ενώ διευκρίνισε ότι εκείνος επινόησε τη περίφημη μάσκα στις αφίσες για να καλυφθεί το πρόσωπο της ηθοποιού.