BAFTA: Εντυπωσίασε η Δούκισσα του Cambridge
Ελλάδα

BAFTA: Εντυπωσίασε η Δούκισσα του Cambridge

BAFTA: Εντυπωσίασε η Δούκισσα του Cambridge

Το γεγονός της χρονιάς ήταν τα 72α βραβεία BAFTA για την Αγγλία και παρά το ότι για εμάς ενδιαφέρον είχε η παρουσία του Γιώργου Λάνθιμου, για τους Βρετανούς τα σχόλια συγκέντρωσε η Δούκισσα του Cambridge, η οποία εμφανίστηκε με ένα λευκό εντυπωσιακό φόρεμα με έναν ώμο, του Alexander McQueen και έκλεψε την παράσταση.

Η αναφορά στη Diana

Όπως το συνηθίζουν τόσο η Δούκισσα Kate όσο και η Δούκισσα Μέγκαν, χρησιμοποιούν κομμάτια από την κοσμηματοθήκη της Diana στις επίσημες εμφανίσεις τους. Έτσι χθες η Kate ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με Jimmy Choo παπούτσια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Diana και ένα βραχιόλι με διαμάντια το οποίο δανείστηκε από τη Βασίλισσα. 

Η Kate Middlteon φορά τα σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Diana

Η Kate Middleton φορά τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Diana

Η Kate Middleton δικαιωματικά κέρδισε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης κυρίας της βραδιάς, επισκιάζοντας ακόμα και την πρωταγωνίστρια της βραδιάς, την Olivia Colman που κατέκτησε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου,  The Favourite.

Μετά την απονομή των BAFTA, η Kate Middleton και η Olivia Colman, αντάλλαξαν χαμόγελα, φιλοφρονήσεις και συγχαρητήρια, όπως έγραψε η Daily Mail.

Το πέρασμα από το κόκκινο χαλί

Η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William κατέφθασαν στην τελετή των βραβείων BAFTA και η νύχτα έγινε μέρα, από τα φλας των δημοσιογράφων και του κόσμου που είχαν κατακλύσει τους γύρω χώρους. Εκείνοι χαλαροί απόλαυσαν τη διαδρομή πάνω στο κόκκινο χαλί, μέχρι να μπουν στο χώρο της απονομής.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε τελευταίο στο Royal Albert Hall και αυτή είναι η στιγμή που ολόκληρη η αίθουσα έχει σηκωθεί για να τους υποδεχθεί. Οι δυο τους πήραν τις θέσεις τους μπροστά από τη σκηνή ώστε να ξεκινήσει η τελετή.

Κάτι μου θυμίζει!

Στην Kate Middleton φαίνεται ότι αρέσουν αυτού του στυλ τα φορέματα, καθώς είχε εμφανιστεί με έξωμο φόρεμα το 2011 στο δείπνο για το National Memorial Arboretum Appeal.

https://twitter.com/bettylitlle12/status/1094689835502235648