Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι τελευταίες της διακοπές λίγο πριν από το Survivor
Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι τελευταίες της διακοπές λίγο πριν από το Survivor

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι τελευταίες της διακοπές λίγο πριν από το Survivor

Το 2018 της πήρε κάτι, αλλά της έδωσε κάτι άλλο λίγο πριν την αποχαιρετήσει και το 2019 την βρίσκει έτοιμη και αισιόδοξη για μια νέα αρχή. Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου που πριν από λίγο καιρό είδε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 να διακόπτεται, έπειτα από το επεισόδιο με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και θα είναι η παρουσιάστρια στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”. Η ίδια θέλησε να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων εκτός Ελλάδας και επέλεξε την Πράγα. Φρόντισε μάλιστα να γεμίσει το Instagram της με φωτογραφίες από την πρωτεύουσα της Τσεχίας, χωρίς να παραλείψει να επισκεφθεί και δυο γνωστά μνημεία, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Βίτου και το Κάστρο της Πράγας.

https://www.instagram.com/p/BsBR5FnFxPi/

https://www.instagram.com/p/BsAVlGNli2E/

Ξεχωριστά ήταν όμως και τα μηνύματα που έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών με πιο χαρακτηριστικό εκείνο που αναφέρεται στο 2018 και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της.

“⭐️2018⭐️λίγο πριν φύγεις προλαβαίνω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μαθήματα που μου έδωσες..τις αλλαγές που μου έφερες και τους ανθρώπους που έστειλες δίπλα μου..”.

https://www.instagram.com/p/BsDwBp5lgMd/

https://www.instagram.com/p/BsFubgXlGOU/

https://www.instagram.com/p/Br94e7oF4w9/

https://www.instagram.com/p/Br7cc43FScZ/