Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η χαλαρή τους βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας
TV Gossip

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η χαλαρή τους βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η χαλαρή τους βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ!

Στο κέντρο της Γλυφάδας, κοντά στο σπίτι τους, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τον Αντώνη Ρέμο – εμφανώς αδυνατισμένο – μαζί με την 38χρονη σχεδιάστρια ρούχων σύζυγό του το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και η σχεδιάστρια ρούχων σύζυγός του, που συμπληρώνουν 14 χρόνια κοινής ζωής, έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία με την απόκτηση της 9χρονης πλέον κόρης τους, Ελένης.

«Όταν μεγαλώσει το παιδί μου, θα γνωρίσει και αγόρια, θα κάνει τις σχέσεις της, θα ερωτευτεί. Αυτό που θέλω πραγματικά, όταν θα αρχίσει να γνωρίζει τα αγόρια, είναι όποιος άνθρωπος βρεθεί στη ζωή της να τη σεβαστεί» επισήμανε ο τραγουδιστής καλεσμένος στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού Μαρία τη Νύχτα.

«Ο σεβασμός και η αγάπη είναι τα δύο πιο υπέροχα δώρα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, για να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή» κατέληξε.

Ο Αντώνης Ρέμος, που, όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο χειμώνα θα βρίσκεται και πάλι στην πίστα του ΝΟΧ σε μια πολυαναμενόμενη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή, προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, με τίτλο Πάντα και Ποτέ, σε πόλεις της Ελλάδας, με πρώτο σταθμό την Κέα (6 Ιουλίου) και στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, Αθήνα (8 Ιουλίου), Τρίκαλα (9 Ιουλίου), Κατερίνη (13 Ιουλίου), Θεσσαλονίκη (15 Ιουλίου).

Διαβάστε επίσης

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…»