Μπάγια Αντωνοπούλου: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της
Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της

"Μπαίνω στο σπίτι σου και αντί για καλώς ήρθες, μου λες με απελπισία..."

Η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια ενώ η κουμπαριά τους από το 2018, όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου αποδέχτηκε την πρόταση της ξανθιάς παρουσιάστριας για να την παντρέψει.

Οι δυο τους είναι αχώριστες ακόμα και τώρα που η Μαντώ Γαστεράτου έχει αυξημένες υποχρεώσεις λόγω του μικρού της γιου.

Η Μπάγια επισκέφτηκε πρόσφατα την καλή της φίλη, πόζαρε μαζί της στον φωτογραφικό φακό, δημοσίευσε το στιγμιότυπο και έστειλε το δικό της τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραψε:

“Και κάπως έτσι.. Οι φωτογραφίες μας έχουν πλέον στη μέση ένα πλασματάκι που μονοπωλεί τις καρδιές μας, εσένα να κρύβεις την κούραση σου με ένα μεγάλο χαμόγελο κι εμένα να μην κρύβω τη συγκίνηση μου που του μαθαίνεις να με λέει θεία.

Μπαίνω στο σπίτι σου και αντί για καλώς ήρθες, μου λες με απελπισία «Παρ´ τον» για να προλάβεις να κάνεις ένα μπάνιο, να φας, να μην ουρλιάξεις (δύσκολα τα μωρά τελικά) και εγώ να γελάω από υπερηφάνεια που μου εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό δώρο της ζωής σου, ξέροντας ότι στην αγκαλιά μου θα είναι ασφαλής! Σε ευχαριστώ @madogasteratou

Η ζωή είναι ωραία, γιατί είναι απρόβλεπτη! Σου φέρνει στιγμές που δεν ήξερες ότι θα σε γεμίζουν τόσο..(εξαιρώ τη στιγμή που πρέπει να αλλάξουμε πάνα) ΥΓ: Εσείς που υπήρξατε το «κακομαθημένο μοναχοπαίδι», που ακούσατε πως «τα μοναχοπαίδια δεν μοιράζονται» και «ένα ίσον κανένα»..

Εγώ ξέρω ότι ένα μοναχοπαίδι δίνει στη φιλία ιερή υπόσταση, όταν αγαπάει, αγαπάει για πάντα και ονειρεύεται να γεμίσει τις κενές θέσεις δίπλα του. Και πολλές φορές ναι! είναι τυχερό και οι θέσεις γεμίζουν με μια μεγάλη οικογένεια.. Κι ας μην είναι εξ´αίματος, είναι αληθινή και κρατάει για πάντα!

Αυτά τα λίγα, από το μοναχοπαίδι που έγινε θεία”.

Δείτε την εικόνα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και κάπως έτσι..οι φωτογραφιές μας έχουν πλέον στη μέση ένα πλασματάκι που μονοπωλεί τις καρδιές μας, εσένα να κρύβεις την κούραση σου με ένα μεγάλο χαμόγελο κι εμένα να μην κρύβω τη συγκίνηση μου που του μαθαίνεις να με λέει θεία.. Μπαίνω στο σπίτι σου και αντί για καλώς ήρθες, μου λες με απελπισία «Παρ´ τον» για να προλάβεις να κανείς ένα μπάνιο,να φας,να μην ουρλιάξεις(δύσκολα τα μωρά τελικά) και εγώ να γελάω από περηφάνεια μου που μου εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό δώρο της ζωής σου,ξέροντας ότι στην αγκαλιά μου θα είναι ασφαλής! Σε ευχαριστώ @madogasteratou Η ζωή είναι ωραία, γιατί είναι απρόβλεπτη!Σου φέρνει στιγμές που δεν ήξερες ότι θα σε γεμίζουν τόσο..(εξαιρώ τη στιγμή που πρέπει να αλλάξουμε πάνα) ΥΓ: Εσείς που υπήρξατε το «κακομαθημένο μοναχοπαίδι», που ακούσατε πως «τα μοναχοπαίδια δεν μοιράζονται» και «ένα ίσον κανένα».. Εγώ ξέρω ότι ένα μοναχοπαίδι δίνει στη φιλία ιερή υπόσταση,όταν αγαπάει,αγαπάει για πάντα και ονειρεύεται να γεμίσει τις κενές θέσεις δίπλα του..Και πολλές φορές ναι! είναι τυχερό και οι θέσεις γεμίζουν με μια μεγάλη οικογένεια..Κι ας μην είναι εξ´αίματος, είναι αληθινή και κρατάει για πάντα! Αυτά τα λίγα, από το μοναχοπαίδι έγινε Θεία.. #mysistersbaby #love #mybestfriend #ηθειατρελαθηκε #familycomesfirst #givelove #babygeorge #babyboy #iloveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bayaant) στις