Μπέσσυ Αργυράκη: “Έχω βγει να τραγουδήσω με τη… λακ γιατί κάτι σκεφτόμουν”
Ελλάδα

Μπέσσυ Αργυράκη: “Έχω βγει να τραγουδήσω με τη… λακ γιατί κάτι σκεφτόμουν”

Μπέσσυ Αργυράκη: “Έχω βγει να τραγουδήσω με τη… λακ γιατί κάτι σκεφτόμουν”

Η πλέον απολαυστική συνέντευξη της μέρας

Μία από τις πλέον απολαυστικές και αυθόρμητες συνεντεύξεις έδωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στη Μαίρη Αρώνη και το “Πρωινό”.

Ο μεγάλος “καημός” της ως γνήσιας Ελληνίδας μητέρας είναι πότε θα παντρευτεί η κόρη της, Εβελίνα και πότε θα κάνει παιδί όπως ομολογεί η ίδια.

“Ξεκίνησα να το κάνω στην κόρη μου (σ.σ. να τη ρωτάει πότε θα παντρευτεί) και επειδή έχουν μια μεγάλη βεράντα της είπα ‘Φαντάζομαι τα εγγονάκια μου να κάνουν ποδήλατο εδώ’ και μου έβαλε τις φωνές”.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι έκλεισε ραντεβού για καφέ με την κόρη της για να τη ρωτήσει αν θα παντρευτεί και θα κάνει παιδί με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει.

Κατόπιν η συζήτηση περιστράφηκε από τις εμπειρίες της ως ασφαλίστρια. “Μου έχουν ζητήσει να ασφαλίσω διάφορα μέρη του σώματός τους. Με ρωτάνε ‘μπορώ να ασφαλίσω τα γεννητικά μου όργανα;'”.

Η τελευταία αφηρημάδα που έχει κάνει ήταν στο ρεβεγιόν που κλειδώθηκε στην τουαλέτα λίγα λεπτά πριν βγει να τραγουδήσει και άκουγε την εισαγωγή του τραγουδιού της 5 φορές.

“Μια φορά όταν τραγουδούσα με τον Βοσκόπουλο, έλεγα το ‘Πορομπομπόμ” και γλιστράω και πέφτω κάτω και συνεχίζω και το τραγουδάω”.

“Μια φορά έκανα τα μαλλιά μου και βγήκα να τραγουδήσω με τη λακ γιατί κάτι σκεπτόμουν. Είμαι σκεπτόμενο άτομο!” είπε με χιούμορ.

“Έφαγα 2,5 κιλά κάστανα σε μια βδομάδα” είπε για τις παρασπονδίες που έκανε τις γιορτές.

“Τη λέω την ηλικία μου. Κάθε ρυτίδα που βγαίνει είναι μια εμπειρία”, ενώ αποκάλυψε ότι το 1994 έκανε λίφτινγκ, έχει κάνει 2-3 botox ενώ της αρέσει η μεσοθεραπεία.

https://streamable.com/bxjpj