Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω μετανιώσει που δεν επέβαλα τη γνώμη μου σε δουλειά…»
Ελλάδα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω μετανιώσει που δεν επέβαλα τη γνώμη μου σε δουλειά…»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω μετανιώσει που δεν επέβαλα τη γνώμη μου σε δουλειά…»

Το... sexy ατύχημα που είχε σε παράσταση!

Για πολλά και διάφορα μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα σήμερα στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

Λαμπρή και πολυτάλαντη έχει δοκιμαστεί σε πολλά επιτυχημένα projects ακόμα και ως μέλος κριτικής επιτροπής στον πρoηγούμενο κύκλο του My Style Rocks.

Όπως εξομολογείται, όλα αυτά τα χρόνια πέρασε και από συνεργασίες που δεν ήταν οι ιδανικές αλλά δεν έχει μετανιώσει για κάποια της δουλειά μόνο για το ότι δεν επιβλήθηκε εκεί που θα έπρεπε.

“Έχω μετανιώσει για τον τρόπο που έκανα δουλειά. Δηλαδή θα έπρεπε να επιβάλω τη γνώμη μου για να βγει και καλύτερο το αποτέλεσμα. Γιατί και τυραννιέσαι και το αποτέλεσμα δεν είναι ωραίο”.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αναλάβει κάποια στιγμή τη δική της βραδινή εκπομπή αλλά περιμένει εκείνη την πρόταση που θα της ταιριάζει και θα την αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Ενώ σαν κριτής στο reality μόδας του Star ήταν απολαυστική και άκρως επιτυχημένη στον ρόλο που ανέλαβε παραδέχτηκε πως δεν δέχτηκε κάποια πρόταση να συνεχίσει αυτή τη σεζόν αφήνοντας παράλληλα και τις αιχμές της.

“Δεν μου προτάθηκε. Δεν ξέρω αν είχε το κανάλι κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα”, τόνισε.

https://streamable.com/izdaoz

Σχολιάζοντας ευτράπελα που της έτυχαν κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της θυμήθηκε το… sexy ατύχημα που είχε στην παράσταση Mamma Mia.

“Μου έχει τύχει στο “Mamma mia” να ανοίξει το φερμουάρ. Φορούσα ένα φόρεμα που μπροστά είχε ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω. Και ξαφνικά ανοίγει το φερμουάρ και… όλα φάτσα φόρα! Πιάνω και κρατάω με τα χέρια κλειστό το φόρεμα και συνεχίζω να παίζω το ρόλο. Ήρθαν με κάτι μαντήλια να μου το δέσουν κι εγώ συνέχιζα να παίζω. Δεν έφυγα από τη σκηνή, λέω θα πάω όσο αντέξω. Ήταν σοκαριστικό. Ο κόσμος από κάτω γέλαγε. Δεν γινόταν να το ξανακουμπώσω, σκίστηκε το φερμουάρ. Συμβαίνουν αυτά”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον Νίκο Κοκλώνη για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us ενώ αναφέρθηκε και στον “γάμο” που έκαναν στο Las Vegas.

https://streamable.com/m4v1mo