Blake Fielder-Civil: “Θα νιώθω πάντα ένοχος για τον θάνατο της Amy Winehouse”
Ελλάδα

Blake Fielder-Civil: “Θα νιώθω πάντα ένοχος για τον θάνατο της Amy Winehouse”

Blake Fielder-Civil: “Θα νιώθω πάντα ένοχος για τον θάνατο της Amy Winehouse”

Ο πρώην σύντροφος της Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, μίλησε για την αγαπημένη του και τον θάνατό της, στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain.

Ο Blake, που ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια της soul για 2 χρόνια, από το 2007 έως το 2009, ισχυρίστηκε πως έκαναν χρήση ναρκωτικών μόνο για 6 μήνες μετά τον γάμο τους και ότι η σχέση τους δεν ήταν θυελλώδης εξαιτίας των ναρκωτικών.

«Στα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί, περάσαμε ένα διάστημα που η σχέση μας ήταν θυελλώδης, αν θέλετε να την πείτε έτσι. Κάναμε ένα διάλειμμα μόνο. Η κατηγορία για τη χρήση ναρκωτικών μου είχε αποδοθεί για πολλά χρόνια, αλλά ναρκωτικά κάναμε μαζί για 6 μήνες μόνο, μετά το γάμο μας» είπε και πρόσθεσε: «Η Amy δεν έκανε ναρκωτικά πιο πριν,  κάπνιζε κάνναβη μόνο και είχε κάνει ηρωίνη ίσως 4 με 5 φορές».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Piers Morgan, για το αν νιώθει υπεύθυνος για ότι έγινε, απάντησε καταφατικά. Όπως είπε, όμως, πάντα έπαιρνε την ευθύνη, ακόμη κι όσο ζούσε η τραγουδίστρια. Ο άνδρας πρόσθεσε ωστόσο, πως δεν είναι ο μόνος υπαίτιος, αλλά ο μόνος που αναλάμβανε ακέραιη την ευθύνη. «Ότι έκανε η Amy, το έκανε επειδή το ήθελε, έπρεπε όμως να είχα ενεργήσει. Θα νιώθω πάντα ένοχος» είπε.

Γνωρίστηκε με την τραγουδίστρια το 2005, σε ένα μπαρ στην πόλη Κάμντεν. Εκείνη, παρότι ήταν σε σχέση με άλλον άνδρα, έκανε τατουάζ με το όνομά του στο λαιμό της, ένα μήνα αργότερα. Σε παλιότερα δημοσιεύματα, είχε παραδεχτεί πως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, ήταν που έκανε χρήση ηρωίνης μπροστά στην Amy Winehouse. Φέρεται μάλιστα να έχει πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση του.

Το ζευγάρι χώρισε το 2009, έπειτα από έντονες πιέσεις τον γονέων της Amy Winehouse. Η επανασύνδεση που ήρθε αφότου εκείνος μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης δεν κράτησε πολύ.