Céline Dion: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη ξανά
Ελλάδα

Céline Dion: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη ξανά

Céline Dion: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη ξανά

Οι τελευταίες, τακτικές εμφανίσεις της Céline Dion στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού δίπλα σε έναν κούκλο νεαρό, έβαλαν “φωτιά” στις φήμες ότι τρία χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η τραγουδίστρια είναι επιτέλους ξανά ερωτευμένη.

Στα 50 της, η Dion, δηλώνει ότι νιώθει πιο σέξι από ποτέ και μιλώντας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας “The Sun” ,αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει.

“Είμαι single”

Ο λόγος για τον 34χρονο Ισπανό χορευτή και σχεδιαστή μόδας, Pepe Muñoz , που εμφανίζεται συνέχεια δίπλα της, ενώ παράλληλα αποτελεί και μέλος του χορευτικού της Dion στις περιοδείες της ,αλλά είναι και ο προσωπικός της trainer.

Το ζευγάρι έχει αρνηθεί ότι υπάρχει ρομαντική σύνδεση μεταξύ τους, αλλά ακόμα κι αν τελικά υπάρχει, μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς εννοεί η Dion όταν χαρακτηρίζει τον καλλίγραμμο νεαρό “πανέμορφο”.

https://www.instagram.com/p/Bsd3z2plEm5/?utm_source=ig_web_copy_link

Μιλώντας στη “The Sun”, η Dion δήλωσε: “Ναι, υπάρχει ένας άλλος άνδρας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι ”Ο άνδρας ”στη ζωή μου. Δεθήκαμε αμέσως σαν φίλοι και εξελίχθηκε, αλλά ας μην μπλέκουμε τα πράγματα. Δεν μ’ ενδιαφέρει τι λένε τα ρεπορτάζ, επειδή είναι πανέμορφος και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Είμαστε κολλητοί. Φυσικά και αγκαλιαζόμαστε και κρατιόμαστε από το χέρι και βγαίνουμε έξω που μας βλέπει ο κόσμος. Εννοώ που μου προσφέρει το χέρι του για να βγούμε έξω“.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως αν είναι μόνη είπε: “Ναι, είμαι μόνη. Όταν λέω ότι είμαι μόνη, παρακαλώ αφήστε με ήσυχη”.

Céline Dion και Pepe Muñoz σε μία από τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της τραγουδίστριας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Céline Dion και Pepe Muñoz σε μία από τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της τραγουδίστριας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού-The Abaca Press

Στο λογαριασμό του στο Instagram, o Muñoz έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες του με την Dion, καμία όμως σε κάποια τρυφερή περίπτυξη.

https://www.instagram.com/p/BYLp9Cvhwos/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ίδιος την αποκαλεί “the boss”, δηλαδή “αφεντικό”.

https://www.instagram.com/p/BmdUq0Ahsty/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BmTBfsxhjAu/?utm_source=ig_web_copy_link