Χάρης Χριστόπουλος – Αννίτα Μπράντ: Τα πρώτα στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο τους
Ελλάδα

Χάρης Χριστόπουλος – Αννίτα Μπράντ: Τα πρώτα στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο τους

Χάρης Χριστόπουλος – Αννίτα Μπράντ: Τα πρώτα στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο τους

Σε πελάγη ευτυχίας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αννίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα απολαμβάνουν τον καρπό του έρωτά τους.

Η Αννίτα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το πρωί της Πέμπτης και όπως όλα δείχνουν τούς έχει πάρει τα μυαλά.

Οι δυο τους μοιράστηκαν κάποιες τρυφερές στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο Χάρης Χριστόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον γιο στην αγκαλιά της αγαπημένης του και έγραψε: “Τα διαμάντια μου είναι παντοτινά”.

Η γνωστή make up artist έκανε μια ανάρτηση με δύο φωτογραφίες γράφοντας: “Η ζωή μας τις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες.

Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… 😴 🤱🏼😋🎹😘🥰 ….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά 👨‍👩‍👦είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες🤱🏼🤱🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) στις