Χάρης Ρώμας: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη
Ελλάδα

Χάρης Ρώμας: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη

Χάρης Ρώμας: Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα να πολιτεύεται στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.  Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 FM, ο κύριος Ρώμας επιβεβαίωσε την είδηση ότι κατεβαίνει στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, κάτι που αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα του νυν δημάρχου Αμαρουσίου.

Οι υποψίες για την πολιτική πρόταση του κυρίου Πατούλη προς τον κύριο Ρώμα πυροδοτήθηκαν όταν ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανέλαβε επικεφαλής της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αμαρουσίου.

Επιστέγασμα της συνεργασίας των δύο ανδρών, οι οποίοι υπήρξαν συμφοιτητές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, ήταν η πρόταση να πολιτευτεί ο Χάρης Ρώμας στις επερχόμενες εκλογές.

Το ζεύγος Πατούλη παραβρέθηκε πρόσφατα και στη θεατρική πρεμιέρα του Χάρη Ρώμα, αποδεικνύοντας πόσο καλές είναι οι εκατέρωθεν σχέσεις τους, ενόψει και της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Ρώμα.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρώμας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι θα ασχοληθεί κυρίως με τον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση. «Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη», τόνισε.

«Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω, αλλά εγώ θα το κάνω», κατέληξε.