Χάρης Βαρθακούρης: Οι «ζήλιες» στην Αντελίνα και το πιο ντροπιαστικό πράγμα που του έχει συμβεί!
Ελλάδα

Χάρης Βαρθακούρης: Οι «ζήλιες» στην Αντελίνα και το πιο ντροπιαστικό πράγμα που του έχει συμβεί!

Χάρης Βαρθακούρης: Οι «ζήλιες» στην Αντελίνα και το πιο ντροπιαστικό πράγμα που του έχει συμβεί!

Η αποκάλυψη για τους τόνους δακρύων που έχει ρίξει…

Στις πιο «πικάντικες» ερωτήσεις απάντησε ο παρουσιαστής του Big Brother Χάρης Βαρθακούρης και ήταν άκρως αποκαλυπτικός στο video που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Love It και τη στήλη «10 και να καίνε».

Θέλοντας να «τσαλακωθεί» και να μην κρύψει τίποτα ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε το πιο ντροπιαστικό πράγμα που του έχει συμβεί και μίλησε για τις «κόντρες» με τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη, τις «ζήλιες» που κάνει ακόμη κι όταν εκείνη δεν φορά κάτι τόσο αποκαλυπτικό και μίλησε για τη συγκίνηση που νιώθει με ό,τι έχει να κάνει με τις κόρες του.

«Μια φορά που είχα φάει λίγο πριν τραγουδήσω. Μέγα λάθος… Μου έφυγε ένα κομματάκι φέτα από το στόμα και πήγε στο θαμώνα που βρισκόταν στο πρώτο τραπέζι. Από τότε δεν έχω ξαναφάει πριν τραγουδήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης μιλώντας για την πιο ντροπιαστική στιγμή που έχει βιώσει.

Φυσικά, οι ερωτήσει επικεντρώθηκαν και στη σχέση του με την σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη που είναι αν μη τι άλλο… εκρηκτική!

Στην ερώτηση, λοιπόν, «αν έχει ζητήσει ποτέ από τη γυναίκα του να αλλάξει ρούχο επειδή το θεωρεί σέξι» , εκείνος απάντησε: «Πολλές φορές, ακόμη κι αν είναι λίγο σέξι. Όταν δω ντεκολτέ ή οτιδήποτε άλλο, γιατί είναι και πλούσιο, θέλω να το δω μόνο εγώ. Ελάχιστες φορές έχω εισακουστεί».

https://streamable.com/6uq0u0

Τέλος, στο αν συγκινείται εύκολα και αν έχει κλάψει ποτέ ανέφερε: «Κλαίω πολύ εύκολα βλέποντας παλιές φωτογραφίες των παιδιών μου. Έκλαψα τόνους δάκρυα στη γέννηση και των δυο παιδιών μου. Πολύ πρόσφατα, χθες, ήρθε η κόρη μου και μου έδειξε ένα video με την αδελφή της από όταν ήταν μικρές, που τους έλειπαν δόντια κι έλεγαν “Μπαμπά, σε αγαπάμε πολύ” και πλάνταξα στο κλάμα».