Χρίστινα Αλούπη: «Τα δυο πρώτα χρόνια στην Αμερική πέρασα μια κατάθλιψη»
Ελλάδα

Χρίστινα Αλούπη: «Τα δυο πρώτα χρόνια στην Αμερική πέρασα μια κατάθλιψη»

Χρίστινα Αλούπη: «Τα δυο πρώτα χρόνια στην Αμερική πέρασα μια κατάθλιψη»

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος άνοιξαν το σπίτι τους στο «Έλα Χαμογέλα»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» άνοιξαν το σπίτι τους στην Αμερική και μίλησαν μέσω Skype η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος. Το ζευγάρι μίλησε για τα σχέδια που έχει να μετακομίσει στην Ελλάδα και τα όνειρα για ένα ακόμα παιδί.

«Στις 10 Ιανουαρίου κλείνω 11 χρόνια παραμονής στις Η.Π.Α.», αποκάλυψε η Χριστίνα Αλούπη και ανέφερε: «Οι πιο δύσκολες χρονιές ήταν τα δύο πρώτα χρόνια που μετακόμισα στην Αμερική. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ της αλλαγής, μακριά από την οικογένεια και φίλους. Και το πολιτισμικό σοκ σε μια τόσο διαφορετική χώρα, τόσο μακριά από την Ελλάδα… Πέρασα μια μικρή κατάθλιψη τα δυο πρώτα χρόνια στην Αμερική»

Για την επιθυμία τους να μετακομίσουν στην Ελλάδα η Χριστίνα είπε: «Θέλουμε να προλάβουμε να έρθουμε στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ έτοιμοι. Η ιστορία με τον covid πήγε τα πλάνα μας πίσω. Περιμένουμε την πολυπόθητη μετακόμιση στην Ελλάδα».

«Κάποιες φορές ζηλεύω και μου λείπει όταν φεύγει για την Ελλάδα. Είμαι πολύ τυχερός που ήθελε αυτή η γυναίκα να μείνει μαζί μου», εξομολογήθηκε  με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Κέφαλος.

Τέλος, για την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού είπαν: «Τα μωράκια μας είναι ζιζάνια. Κάθε μέρα θα συμβεί κάτι… Αυτήν τη στιγμή δεν θέλω ακόμη ένα παιδί, αργότερα. Ένα διαλειμματάκι».