Χριστίνα Παππά: «Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω;»
Ελλάδα

Χριστίνα Παππά: «Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω;»

Χριστίνα Παππά: «Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω;»

Η σχέση με τον γιο της, η παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο έρωτας

Στην Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Χριστίνα Παππά και αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνη στη ζωή και δεν προλαβαίνει να κάνει σχέση ή να ερωτευθεί. Ενώ, μίλησε για τη σχέση με τον γιο της, την παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα «κυκλωματάκια» στην τηλεόραση.

«Με τον Δημήτρη τα πράγματα στη δουλειά είναι δύσκολα, όπως ήταν πάντα. Τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια. Τον αγαπάω, παιδί μου είναι, ο πρίγκιπάς μου και ως μαμά κάνω πάντα πίσω», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει ένα ακόμη παιδί, η απάντησή της είναι αφοπλιστική: «Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω;» και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι σε καμιά σχέση. Και να ήθελα και δεν προλαβαίνω και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να με ανεχτεί με την τρέλα που κουβαλάω».

Για την εξωτερική της εμφάνιση και τις αισθητικές επεμβάσεις είπε: «Δεν μου αρέσει να αλλάξω τα χαρακτηριστικά μου. Όταν μεγαλώσω, ό,τι μου πει ο γιατρός μου θα το κάνω».

Για την παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν υπήρχε και ποτέ κάτι. Υπήρξαν κάποια νεύρα και κάποιος θυμός εκείνη τη στιγμή και τελείωσε. Πάει πέρασε κι αυτό».

Έπειτα, μιλώντας για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση είπε: «Βίωσα ανταγωνισμό και “κυκλωματάκια” στην καριέρα μου. Δεν θα παρακαλέσω κανέναν, όποιος θέλει, εδώ είμαι, ας με πάρει τηλέφωνο». Και συμπλήρωσε: «Όταν κάναμε το Dancing On Ice δεν πήγα για να κερδίσω, αλλά για να διασκεδάσω. Δεν ήξερα να βάλω το πόδι μου στον πάγο. Υπήρχαν 2-3 που με κοίταζαν περίεργα».

Τέλος, μιλώντας για τον έρωτα και τις ανησυχίες της, η Χριστίνα Παππά είπε με χιούμορ: «Στο άκουσμα να βρω τον έρωτα της ζωής μου, απαντώ  “το θέμα είναι να πληρώσω την εφορία μου”».

https://streamable.com/xqgdni