Χρήστος Χολίδης: “Δε θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, για λεφτά και επιτυχίες”
Ελλάδα

Χρήστος Χολίδης: “Δε θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, για λεφτά και επιτυχίες”

Χρήστος Χολίδης: “Δε θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, για λεφτά και επιτυχίες”

Το πραγματικό παρασκήνιο της διάλυσης του σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου και η σκέψη του τραγουδιστή να αφήσει το τραγούδι

Τον Χρήστο Χολίδη φιλοξένησε στην εκπομπή του απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του βήματά του στον χώρο της μουσικής, αλλά και την παραφιλολογία που ακούγεται γύρω απ΄το όνομά του τελευταία.

Όπως είπε, οτιδήποτε έχει κερδίσει, το κέρδισε μόνος του χωρίς τη βοήθεια κάποιου επιχειρηματία και κατάφερε να μπορεί σήμερα να τραγουδά εκεί που επιθυμεί ο ίδιος.

Στη συνέχεια θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο σε show της Ρούλας Κορομηλά, όπου στην τελευταία της εκπομπή συνειδητοποίησε πως θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

https://streamable.com/54cxs

Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην Αίγυπτο διηγήθηκε στη συνέχεια, όταν ο σκηνοθέτης που συνεργάστηκε εκεί τον “κορόιδεψε” και αντί για τα συμφωνηθέντα σκηνικά, του παρουσίασε άλλα ντ΄άλλων. Αφού κατάφεραν στο τέλος να συνεννοηθούν και να γυρίσουν μαζί με τους συνεργάτες του τα πλάνα στις Πυραμίδες, έμαθαν πως δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, γιατί δεν είχαν πάρει άδεια, πράγμα που ανάγκασε την ελληνική παραγωγή να φύγει και να γυρίσει εκ νέου το video clip στο Ντουμπάι.

https://streamable.com/wkdz5

Έπειτα, αναφέρθηκε και στην έντονη φημολογία που επικρατεί γύρω από την αποχώρησή του από το σχήμα με την Άντζελα Δημητρίου.

Σε όλη την καριέρα του ανέφερε πως δεν του έχει ξανασυμβεί να ακυρωθεί μια συνεργασία πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα, ενώ ήταν άσχημο και το γεγονός πως χρεώθηκε στις “πλάτες του” την ευθύνη της διάλυσης.

“Χρεώθηκα εγώ όλο το έργο. Είπαν πως μάλωσα με την Άντζελα και έφαγα χαστούκι”.

“Με πήραν οι γονείς μου και μου είπαν ‘τι έκανες μάλωσες και έμεινε ο κόσμος απλήρωτος'”;

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία κόντρα με την Άντζελα και πως η δυσάρεστη αυτή κατάσταση προέκυψε από τον επιχειρηματία.

Ο ίδιος τα έχει καλά με τον εαυτό του και η πρόσκαιρη επιτυχία δεν πρόκειται να τον απομακρύνει από τα “πιστεύω” του, όποιο και εάν είναι το κόστος.

“Δεν με πειράζει να σταματήσω αυτό που κάνω”.

“Δε θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, για λεφτά και επιτυχίες”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/8x71l

Τέλος, δήλωσε πως είναι εργένης από επιλογή και επιθυμεί να είναι μόνος μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί μια γυναίκα που θα τον κάνει να αναθεωρήσει, ενώ δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί συγκινημένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τα “αφήσει” όλα πίσω του και να ζήσει στο εξωτερικό, δουλεύοντας ως διακοσμητής!

https://streamable.com/etdb7