Χρήστος Μάστορας: Πώς σχολίασε το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα;
Ελλάδα

Χρήστος Μάστορας: Πώς σχολίασε το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα;

Χρήστος Μάστορας: Πώς σχολίασε το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα;

Την ώρα που στο χωριό Βουλιαράτες τελούνταν η κηδεία του Κωσταντίνου Κατσίφα μέσα σε τεταμένο κλίμα, ο Χρήστος Μάστορας πήρε θέση για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στην Αλβανία. Ο τραγουδιστής που κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο, ανάρτησε δύο post στο λογαριασμό του στο Instagram, αφού όπως λέει, πολλοί συμπατριώτες του τον παρακίνησαν να πάρει θέση για τα τεκταινόμενα.

Ανέβασε, λοιπόν, δύο μακροσκελή posts με το άγαλμα “Βόρεια Ήπειρος” που βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια για να δώσει τη δική του άποψη. Ο τραγουδιστής, αφού εκφράζει το παράπονό του για τους μέχρι σήμερα πολιτικούς χειρισμούς των ελληνικών κυβερνήσεων για το βορειοηπειρωτικό ζήτημα, αναφέρεται στο περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του Κατσίφα, καταδικάζοντας πάνω από όλα τη βία.

“Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ούτε ευεργέτης ήταν, ούτε ήρωας και θεωρώ μεγάλο λάθος το ότι κρατούσε όπλο και άνοιξε πυρ. Ήταν όμως η κραυγή απόγνωσης του Βορειοηπειρώτη και ελπίζω να μην έφυγε άδικα. Ελπίζω να έφυγε για να θυμίσει στη μάνα Ελλάδα πως τα παιδιά μας τα αγαπάμε όλα το ίδιο και δεν κάνουμε διακρίσεις. Αναπαύσου εν ειρήνη θυμωμένε αδερφέ μου Κωνσταντίνε. Σε καταλαβαίνω…”, έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

https://www.instagram.com/p/Bp63cv7BPF2/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bp63gFkh4le/?utm_source=ig_web_copy_link