Χρήστος Μενιδιάτης: «Το νέο ωράριο στα νυχτερινά κέντρα είναι μία μικρή απάτη…»
Ελλάδα

Χρήστος Μενιδιάτης: «Το νέο ωράριο στα νυχτερινά κέντρα είναι μία μικρή απάτη…»

Χρήστος Μενιδιάτης: «Το νέο ωράριο στα νυχτερινά κέντρα είναι μία μικρή απάτη…»

Όσα είπε και για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κάθισε στον καναπέ της πρωινής παρέας του “Καλοκαίρι #not” και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Τη συζήτηση μονοπώλησε ιδιαίτερα η σχέση του τραγουδιστή με τον αείμνηστο πατέρα του και οι συμβουλές που του έδωσε όταν μπήκε στον χώρο του τραγουδιού.

Δήλωσε ιδιαίτερα τυχερός που τον είχε δίπλα του στα πρώτα του βήματα, καθώς τον βοήθησε σημαντικά να αποφύγει κακοτοπιές ενώ του έδωσε και πολλά μαθήματα ζωής.

“Είμαι πολύ τυχερός που τον είχα δίπλα μου μέχρι που έφυγε. Πιστεύω κέρδισα πάρα πολλά όχι μόνο όσον αφορά τη σχέση πατέρας προς γιου αλλά και έναν άνθρωπο με τόση εμπειρία πάνω στη ζωή με τόση σοφία που είχε αποκτήσει από όλα αυτά που είχε δει. Ότι του συνέβαινε γι΄αυτόν ήταν μάθημα ζωής”.

https://streamable.com/azj6d1

Περνώντας στη δύσκολη περίοδο που βιώνει το καλλιτεχνικό στερέωμα σχολίασε τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί και συγκεκριμένα το αμφιλεγόμενο ωράριο των 7:00 π.μ. – 12:00 π.μ. στη νυχτερινή διασκέδαση.

“Αυτό είναι μία μικρή απάτη. Αυτό είναι ένα μικρό λάθος, το οποίο καλό είναι αυτοί που το αποφάσισαν να το διορθώσουν. Δεν γίνεται πάνω σε αυτή τη βάση να λειτουργήσει η νυχτερινή διασκέδαση. Έκαναν λάθος και νομίζω ότι πρέπει να το καταλάβουν και να το διορθώσουν γρήγορα. Το ότι υπάρχει πρόβλημα, το σέβομαι. Καλύτερα να τα κλείσουν, το 7 με 12 είναι κοροϊδία, γιατί γίνεται μόνο και μόνο για να μην τα κλείσουμε και μην πάρουν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη τα 530€ τον μήνα να ζήσουν την οικογένειά τους”.

https://streamable.com/eiio3m