Δάκης: «Είπα πάρα πολλά “ναι” στην καριέρα μου και το μετανιώνω»
Ελλάδα

Δάκης: «Είπα πάρα πολλά “ναι” στην καριέρα μου και το μετανιώνω»

Δάκης: «Είπα πάρα πολλά “ναι” στην καριέρα μου και το μετανιώνω»

Και ο λόγος που δεν θέλει να ερωτευτεί ξανά ποτέ

Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης.

Παρά το γεγονός ότι άφησε ιστορία με τις επιτυχίες του στο ελληνικό πεντάγραμμο ο ίδιος δεν νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος και μάλιστα όπως παραδέχεται εάν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα άλλαζε πολλά πράγματα στην πορεία του.

«Πιστεύω ότι μου φύγανε πάρα πολλά καλοκαίρια και χειμώνες και θα ήθελα πάρα πολύ να αλλάξω λίγο τον χαρακτήρα μου αλλά τώρα είναι πάρα πολύ αργά. Πιστεύω ότι θα είχα κάνει μία διαφορετική καριέρα αν τότε που επέμεναν να φύγω στο εξωτερικό έφευγα και εάν όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα μάθαινα να λέω και κανένα «όχι». Είπα πάρα πολλά «ναι» στην καριέρα μου και το μετανιώνω».

«Πιστέψτε με, όμως, δεν θα ήθελα αυτή τη μεγάλη δόξα, τη χρυσή φυλακή που δεν μπορείς πουθενά να πας. Εγώ ήθελα σαν άνθρωπος να ζήσω τις μικροχαρές της ζωής».

Σε μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή τόνισε για ακόμη μία φορά πόσο μοναχικός σαν χαρακτήρας είναι και ότι δεν θα ήθελε να ερωτευτεί.

«Είμαι μοναχικός. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάει με μεγάλες παρέες να διασκεδάσει. Έχω 5-6 φίλους. Πιθανόν να οφείλεται ότι τόσα χρόνια στη σκηνή και στο θέατρο ήμουν πάντα με κοινό αντιμέτωπος και στις ιδιωτικές στιγμές ήθελα να τις περνώ ήσυχα».

«Απαπά, δεν θα ήθελα να ερωτευτώ. Ποτέ. Γιατί όσες φορές ερωτεύτηκα, βασανίστηκα. Τι να τον κάνω τον έρωτα; Για να ζηλεύω και να στενοχωριέμαι; Γεροντοέρωτες δεν θέλω».

Σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δήλωσε:

«Δεν φοβήθηκα, είχα πάνα ελπίδα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά παρόλο που ήταν χάλια τα πάντα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ενδιαφέρει ο τρόπος, δεν θέλω να βασανιστώ και να βασανίσω τους γύρω μου».

https://streamable.com/57718u