Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί αρκετό bullying για τα χρόνια που δουλεύω»
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί αρκετό bullying για τα χρόνια που δουλεύω»

Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί αρκετό bullying για τα χρόνια που δουλεύω»

Τι θα αλλάξει στην καθημερινότητά της με αφορμή την εκπομπή;

Η Δανάη Μπάρκα λίγο πριν από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και εξήγησε, μεταξύ άλλων, τι θα αλλάξει στην καθημερινότητά της.

«Εγώ κοιμάμαι συνήθως στις 5 το πρωί και ξυπνάω μεσημέρι. Τώρα τελευταία ξυπνάω 11 με 12. Αλλά από τον Σεπτέμβρη, στις 11 θα είναι ήδη για μένα μεσημέρι.

Θα τρώω μακαρονάδες. Θα το κάνω και αυτό. Ό,τι ώρα μου πούνε. Θα μπαίνω στο αμαξάκι μου, θα βάζω μουσική και ο Θεός βοηθός.

Θα προσπαθήσω μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε στην εκπομπή να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που θα μας βλέπουν. Νομίζω ότι, με την κρίση που περνάμε αυτή την περίοδο, πρέπει να προάγουμε την ανθρωπιά. Να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον.

Δεν νομίζω ότι θα θυσιάσω στον βωμό της εμπορικότητας την ανθρωπιά μου, το ήθος μου, αυτό που είμαι.

Ελπίζω οι ανάγκες που έχω ως τηλεθεάτρια να συμπέσουν με τις ανάγκες και των άλλων ανθρώπων.

Νομίζω ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι προετοιμασμένος να εκτεθεί ξέροντας ότι θα υπάρξει η “σταύρωση”, η κακεντρέχεια ή ενδεχομένως και το βρισίδι. Για να είμαι ειλικρινής, έχω υποστεί αρκετό bullying για τα χρόνια που δουλεύω.

Είμαι όμως έτοιμη να προσπαθήσω να κερδίσω και τους δύσπιστους. Στόχος μας είναι να υπάρξει κάτι φρέσκο, να δείξουμε μια νέα αισθητική, να φτιάξουμε λίγο το κέφι μας ρε παιδί μου», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.