Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου
Ελλάδα

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Τι είπε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»

Τη δική της απάντηση στα fake news πως θα παντρευόταν στη Σύρο την περασμένη Παρασκευή έδωσε η Δανάη Μιχαλάκη. Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» και ο σύντροφός της και επίσης ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με την είδηση για τον γάμο τους, που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον Αύγουστο στη Σύρο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, η εκπομπή «Πρωινό ANT1» επέμενε ότι ο γάμος τους θα γίνει την Παρασκευή 04/06 στη Σύρο. Και το Love It και η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφεραν ότι ο γάμος θα γινόταν την περασμένη παρασκευή, αλλά κάτι τέτοιο φάνηκε τελικά να μην ισχύει.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τη Δανάη Μιχαλάκη έξω από το θέατρο όπου έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το »Σεσουάρ για δολοφόνους» και η απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο. Δεν πρόλαβα. Δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Τι να σου πω; Εδώ είμαι. Δεν έχει γίνει κάτι».

Και συμπλήρωσε: «Θα αλλάξουν πολλά πράγματα με όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και έχουν αναστατωθεί οι άνθρωποι και δεν μπορούν να κοιμηθούν αν δεν μάθουν πότε θα παντρευτούμε. Θα γίνει λογικά στα τέλη καλοκαιριού, κάπου στην Αθήνα, σε στενό κύκλο. Μου φάνηκε αστείο ότι μπήκε ο κόσμος στη διαδικασία να πάει στη Σύρο. Ελπίζω να έκαναν καμιά βουτιά και να βγήκε κάτι καλό».

Τέλος, στην ερώτηση αν υπάρχει εγκυμοσύνη απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη, ούτε πολιτικός γάμος. Δεν ξέρω είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται».

https://streamable.com/klzrm3