Δανάη Παππά: «Στην απόφασή μου να μη συνεχίσω στις “8 λέξεις” έπαιξε ρόλο η κούραση…»
Ελλάδα

Δανάη Παππά: «Στην απόφασή μου να μη συνεχίσω στις “8 λέξεις” έπαιξε ρόλο η κούραση…»

Δανάη Παππά: «Στην απόφασή μου να μη συνεχίσω στις “8 λέξεις” έπαιξε ρόλο η κούραση…»

Ο λόγος που αποχώρησε από τη σειρά και τα μελλοντικά της σχέδια

Στην εκπομπή των Roomies βρέθηκε η Δανάη Παππά και μίλησε για την υποκριτική, την απόφαση να αποχωρήσει από τη σειρά «8 λέξεις» αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Για το πώς γνωρίστηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου και την πρώτη τους συνεργασία στο «Τατουάζ» είπε:

«Με την υποκριτική ασχολούμαι τρία χρόνια, από το “Τατουάζ”. Είχα ξεκινήσει με χορό, αυτό έχω σπουδάσει. Έχω κάνει λάτιν και σύγχρονο, που είναι το αγαπημένο μου. Ένα ωραίο πρωί μου έστειλε μήνυμα στο Instagram ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι θέλει να δοκιμάσει αυτό το ρόλο μαζί μου. Δε γνωριζόμασταν, δεν ήξερα ποιος είναι. Έψαξα ποιος είναι, είδα το προφίλ του. Πρώτα σκέφτηκα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Και έτσι πήγα στην Κύπρο για την οντισιόν. Είχα κάνει κάποια casting για διαφημιστικά και κάποια μαθήματα υποκριτικής. Δεν είχα καταλάβει ότι έψαχναν την πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ”. Όταν γύρισα μίλησα με τον Κούλη Νικολάου και μου είπε ότι με θέλουν. Μετά μου έστειλαν το σενάριο και εκεί κατάλαβα ποιος ήταν ο ρόλος που πήρα».

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει στις «8 λέξεις» ανέφερε:

«Στην απόφασή μου να μη συνεχίσω στις “8 λέξεις” έπαιξε ρόλο η κούραση. Είχα κουραστεί ψυχολογικά πάρα πολύ με το πήγαινε – έλα στην Κύπρο. Ήμουν χωρισμένη σε δυο κομμάτια»

Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, όπως είπε, θα ήθελε να σπουδάσει υποκριτική προκειμένου να μυηθεί στην τέχνη και να εξελίξει το ταλέντο της.