Δανάη Παππά: “Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο Τατουάζ”
Ελλάδα

Δανάη Παππά: “Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο Τατουάζ”

Δανάη Παππά: “Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο Τατουάζ”

Συνέντευξη στο DownTown Κύπρου έδωσε η Δανάη Παππά και μίλησε για τον τηλεοπτικό της πατέρα στο “Τατουάζ“, τη σχέση της με τον Στέφανο Μιχαήλ, αλλά και τους λόγους που έχει επιλέξει να είναι μόνη, τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στη σειρά.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA εξήγησε πως όπως όλα δείχνουν το “Τατουάζ” θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν. “Νιώθουμε όλοι πιο σίγουροι γιατί η σειρά έγινε μια μικρή συνήθεια για τον κόσμο. Το αντιλαμβανόμαστε από τις συμπεριφορά του κόσμου όταν μας συναντάει, και την τρομερή αγάπη που μας δείχνει” είπε, χαρακτηρίζοντας το σίραλ ένα πολύ όμορφο δώρο για εκείνη.

“Με ενδιαφέρει περισσότερο η εσωτερική ομορφιά”

Η Δανάη Παππά παραδέχεται πως η ομορφιά, η εμφάνιση είναι διαβατήριο για τη δουλειά που βρέθηκε να κάνει. “Σίγουρα η ομορφιά ανοίγει πόρτες. […] Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου, ποια θα είναι η επόμενη πόρτα που θα ανοίξεις” αναφέρει και προσθέτει: “Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η εσωτερική ομορφιά, γιατί η εξωτερική χαλάει, το ωραίο δέρμα, τα γερά μαλλιά, αυτά φεύγουν, όσο περνάνε τα χρόνια, σε εγκαταλείπουν…”.

“Τον Απόστολο Γκλέτσο τον βλέπω ως μπαμπά”

Η ηθοποιός απολαμβάνει τα γυρίσματα που έχει μαζί με τον τηλεοπτικό της πατέρα, τον Απόστο Γκλέτσο.  “Τον βλέπω ως μπαμπά. Όπως και εκείνος με βλέπει σαν κόρη του. Έχω πάρα πολύ σεβασμό για τον Απόστολο” αναφέρει. Αν και όπως λέει, δεν είχε γεννηθεί όταν προβαλλόταν στο MEGA η σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς”, την έχει δει σε επανάληψη. “Γενικά όταν τον έβλεπα στα περιοδικά ή την τηλεόραση, έχει χτιστεί μέσα μου ένας θαυμασμός για εκείνον”.

“Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο Τατουάζ”

Τα δύο αυτά χρόνια της σειράς έχουν κυκλοφορήσει φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ. “Οι μισοί μου λένε είμαι ζευγάρι με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και οι άλλοι με τον Στέφανο Μιχαήλ” λέει η ίδια και ξεκαθαρίζει πως είναι μόνη αυτή την περίοδο. “Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο Τατουάζ, γιατί δεν ήθελα να έχω δύο πράγματα μαζί” αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή. “Μου αρέσει όταν κάνω μια αρχή να είμαι συγκεντρωμένη, και σιγά-σιγά, βρίσκοντας τα πατήματά μου, μπορώ να βάζω και άλλα πράγματα στη ζωή μου” προσθέτει.

Πάντως, η Δανάη Παππά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να είναι σε σχέση με έναν ηθοποιό. Εκείνο που μετρά όμως περισσότερο για εκείνην είναι ο άνθρωπος που έχει δίπλα της να έχει κατανόηση.

Διαβάστε περισσότερα στο DownTown Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα στο DownTown Κύπρου