Δανάη Στράτου: Μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιάνη Βαρουφάκη
Ελλάδα

Δανάη Στράτου: Μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Δανάη Στράτου: Μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, “Μεσημέρι” βρέθηκε η εικαστικός Δανάη Στράτου και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάνη Βαρουφάκη, πώς ξεκίνησε ο έρωτάς τους, αλλά και πώς διατηρείται δυνατός.

Συγκεκριμένα, η εικαστικός είπε: “Είχαμε μία κοινή φίλη, η οποία έτυχε και μας πήγε σε ένα εστιατόριο. Αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλον. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε πάρα. Δεν είχα γνωρίσει συχνά άντρες που να ακούνε και να είναι μέσα στη συζήτηση. Είχε χιούμορ, άκουγε με ενδιαφέρον αυτά που είχα να πω για την τέχνη μου, είχε ήδη δει ένα έργο μου και τον είχε εντυπωσιάσει. Υπήρχε μια χημεία, μια σύνδεση σε πνευματικό επίπεδο”.

Η κυρία Στράτου ανέφερε στην συνέντευξή της ,πως την περίοδο της γνωριμίας τους ήταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και για αυτό δεν τέθηκε θέμα φλερτ και συμπλήρωσε πως “αργότερα είχαμε βγει σε μια μεγάλη παρέα, ως ζευγάρια μάλιστα, εκείνος με την σύντροφό του και εγώ με τον σύντροφό μου. Είχαμε, ωστόσο, κάτσει δίπλα δίπλα και μιλούσαμε 3,5 ώρες εκείνο το βράδυ. Δεν είχαμε σκεφτεί κάτι. Ένα χρόνο μετά, που είχα χωρίσει και χώριζε και εκείνος, βρεθήκαμε ξανά και φούντωσε όλο αυτό”. 

Δείτε το βίντεο: