David Beckham: Το φιλί στην κόρη του που συζητήθηκε
Ελλάδα

David Beckham: Το φιλί στην κόρη του που συζητήθηκε

David Beckham: Το φιλί στην κόρη του που συζητήθηκε

Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής David Beckham ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που φιλάει στα χείλη την κόρη του Harper Seven. Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν ανάμεικτα. Άλλοι τον επέκριναν, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να φιλάει στα χείλη το παιδί του κι άλλοι πήραν το μέρος του. Η φωτογραφία φαίνεται παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BqqKjb8nVaw/

Ένα από τα άτομα που πήραν το μέρος του, ήταν ο αθλητής Tom Brady, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει «Dad and daughter. So sweet!» (μπαμπάς και κόρη. Τι γλυκό!). Ο Tom Brady, είχε δεχθεί ο ίδιος κριτική νωρίτερα αυτή τη χρονιά, όταν φίλησε το γιο του στο στόμα. «Το φιλί αυτό ήταν καθαρά φιλί αγάπης», είχε πει τότε η πρώην σύζυγος του Brady και μητέρα του γιου του.

https://www.instagram.com/p/BYG5X6pB6JZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι επικριτές του Beckham

Το χρονικό της κριτικής στον David Beckham δεν είναι τωρινό όμως, αλλά έχει ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017, όταν ανέβασε μια φωτογραφία που φιλάει πάλι την Harper Seven. Τότε, είχε δηλώσει ο ίδιος: «Φιλάω όλα μου τα παιδιά στα χείλη. Εντάξει, ίσως όχι πια τον Brooklyn που είναι 18 κι ίσως του φανεί περίεργο. Αλλά είμαι πολύ στοργικός με τα παιδιά. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ και η Victoria κι έτσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Θέλουμε να τους δείχνουμε συνεχώς ότι τα αγαπάμε, τα προστατεύουμε, τα φροντίζουμε και τα στηρίζουμε». Η «επίμαχη» φωτογραφία είναι αυτή.

https://www.instagram.com/p/BUzluYFBQJG/?utm_source=ig_web_copy_link

Bonus φωτογραφία: Ο γιος του Romeo έκλεισε τα 16 το Σεπτέμβριο κι ο David Beckham ανέβασε μια φωτογραφία που τον ξυρίζει.

https://www.instagram.com/p/BnLQvvpB49W/?utm_source=ig_web_copy_link