Δέσποινα Καμπούρη: Το ιδιαίτερο μήνυμά της για τους εμβολιασμούς
Ελλάδα

Δέσποινα Καμπούρη: Το ιδιαίτερο μήνυμά της για τους εμβολιασμούς

Δέσποινα Καμπούρη: Το ιδιαίτερο μήνυμά της για τους εμβολιασμούς

Τι έγραψε στα social media;

Μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση σχετικά με την ύψιστη σημασία των εμβολιασμών έκανε η Δέσποινα Καμπούρη το μεσημέρι της Παρασκευής στα social media.

Μητέρα δύο παιδιών, η δημοσιογράφος αναγνωρίζει στο μέγιστο τον ρόλο που έχουν τα εμβόλια στην προστασία των παιδιών της, αλλά και του γενικού πληθυσμού εν γένει, και γι΄αυτόν τον λόγο με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμών & Παγκόσμια Ημέρα Μηνιγγίτιδας πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα και να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

“Κάθε φορά που πάμε για εμβόλια πονάει η ψυχή μου όταν τις βλέπω να κλαίνε και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τις βοηθήσω παρά μόνο να τις κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου. Όμως πόσο ανακουφίζομαι όταν θυμίζω στον εαυτό μου ότι τα εμβόλια προστατεύουν την υγεία των παιδιών μας! Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμών & Παγκόσμια Ημέρα Μηνιγγίτιδας πριν λίγες ημέρες και το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μας αν δεν είχαμε εμβόλια! Και αυτό που ζούμε τώρα με τον κορωνοϊό μας αποδεικνύει την αξία της πρόληψης. Τσεκάρετε τα βιβλιάρια των παιδιών σας και κλείστε άμεσα ραντεβού με τον παιδίατρό σας. Η πανδημία πλήττει τον πλανήτη αλλά υπάρχουν κι άλλες δυνητικά θανατηφόρες νόσοι που παραμονεύουν!”, έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία με τη μικρή της κόρη που πόσταρε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάθε φορά που πάμε για εμβόλια πονάει η ψυχή μου όταν τις βλέπω να κλαίνε και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τις βοηθήσω παρά μόνο να τις κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου. Όμως πόσο ανακουφίζομαι όταν θυμίζω στον εαυτό μου ότι τα εμβόλια προστατεύουν την υγεία των παιδιών μας! Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμών & Παγκόσμια Ημέρα Μηνιγγίτιδας πριν λίγες ημέρες και το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μας αν δεν είχαμε εμβόλια! Και αυτό που ζούμε τώρα με τον κορωνοϊό μας αποδεικνύει την αξία της πρόληψης. Τσεκάρετε τα βιβλιάρια των παιδιών σας και κλείστε άμεσα ραντεβού με τον παιδίατρό σας. Η πανδημία πλήττει τον πλανήτη αλλά υπάρχουν κι άλλες δυνητικά θανατηφόρες νόσοι που παραμονεύουν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις