Δέσποινα Ολυμπίου: “Έπεσα κάτω. Με μάζεψαν με το αμαξίδιο…”
Ελλάδα

Δέσποινα Ολυμπίου: “Έπεσα κάτω. Με μάζεψαν με το αμαξίδιο…”

Δέσποινα Ολυμπίου: “Έπεσα κάτω. Με μάζεψαν με το αμαξίδιο…”

Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και ο τρόπος που βάπτισε τον γιο της

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στη Μαίρη Αρώνη του “Πρωινού” και εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τον πολύ όμορφο τρόπο που επέλεξε να βαπτίσει τον γιο της.

Ο μικρός είναι ήδη 2,5 χρονών και όπως περιέγραψε η “ευαίσθητη” πλέον -όπως χαρακτήρισε τον εαυτό της- Δέσποινα, βρίσκονται στη φάση που τον “κυνηγάει για τα πάντα”.

“Έκανα τη βάπτιση στο Πάπιγκο. Κανονίσαμε ένα 3ημερο με τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους. Μαζευτήκαμε όλοι και ξεκινήσαμε με πούλμαν από την Αθήνα. Κάναμε εκδρομή, με ράφτινγκ, κάναμε και τη βάπτιση, φάγαμε, περάσαμε ωραία και φύγαμε”.

Η Δέσποινα όμως αποκάλυψε και μία περιπέτεια υγείας που πέρασε με μια υπερκόπωση που πέρασε.

“Είχα έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα, 9 μήνες πάνω κάτω ταξίδια, είχα πάθει μια υπερκόπωση. Μόλις διεκπεραίωσα τα πάντα, τις συναυλίες και έφτασα στο αεροδρόμιο, έπεσα κάτω εκεί στις αποσκευές και με μάζεψαν με το αμαξίδιο και με πήγαν στις πρώτες βοήθειες. Υπερκόπωση ήταν και μια κρίση πανικού. Νόμιζα ότι πεθαίνω”, είπε ενώ σχολίασε ότι “έχω καταφέρει στη ζωή μου να χτυπάει το τηλέφωνό μου από ενδιαφέρον και όχι από συμφέρον”.

https://streamable.com/hbjv5