Δέσποινα Καμπούρη: «Ούτε καν σκέφτομαι ένα τρίτο παιδί»
Ελλάδα

Δέσποινα Καμπούρη: «Ούτε καν σκέφτομαι ένα τρίτο παιδί»

Δέσποινα Καμπούρη: «Ούτε καν σκέφτομαι ένα τρίτο παιδί»

Ο κορονοϊός, οι δυσκολίες και η απόφαση να μην ξανα φάει κρέας

Η ζωή στο σπίτι με δυο παιδιά, ο τίτλος της influencer και η αγάπη για τη μαγειρική. Γι’ αυτά κι άλλα πολλά μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει δυσκολευτεί πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού γιατί δεν μπορεί να βλέπει τους γονείς της, ενώ αποκάλυψε γιατί δεν τρώει κρέας από μικρό παιδί.

«Η Έλενα είναι 9 χρόνων και η Χριστίνα τεσσάρων. Με τον ερχομό της Χριστίνας άλλαξε όλη μας η ζωή. Είναι διαφορετική η ζωή όταν έρχεται ένα παιδί και διαφορετική όταν θα προστεθεί και ένα ακόμη μέλος», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη. Και στην ερώτηση αν σκέφτεται να αποκτήσει και τρίτο παιδί, δήλωσε: «Ούτε καν σκέφτομαι ένα τρίτο παιδί».

Για τη σχέση με τον σύζυγό της ανέφερε: «Με τον Βαγγέλη βρισκόμαστε κάθε βράδυ στο σπίτι μας. Ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και διεκδικεί μόνος του πράγματα από τις μικρές. Είναι οι καλύτερές του φίλες».

Ενώ, στο αν προλαβαίνουν να βρεθούν ως ζευγάρι, απάντησε: «Είμαστε από τα ζευγάρια που αφήνουμε ένα Σαββατοκύριακο στις γιαγιάδες και στους παππούδες αν χρειαστεί να ξεκουραστούμε. Είμαστε από αυτά τα ζευγάρια».

«Αν το influencer σημαίνει ότι μπορείς με τις δικιές σου πράξεις να επηρεάσεις ένα κομμάτι κόσμου που σε ακολουθεί και σε αγαπά το αποδέχομαι», είπε στη συνέχει για τον τίτλο της influencer που της έχουν αποδώσει πολλές φορές.

Ακόμη, για το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού ανέφερε: «Τον κορονοΊό τον αντιμετωπίζω “χαλαρά”. Έχω αποδεχτεί ότι αν δεν βρεθεί το εμβόλιο ή η θεραπεία, αργά ή γρήγορα όλοι θα το περάσουμε. Φοβάμαι όμως, πολύ για τους γονείς μου και για την πεθερά μου και τον πεθερό μου. Μου έχει στοιχίσει όμως το ότι δεν βλέπω συχνά τους γονείς μου».

Τέλος, για την απόφασή της να μην τρώει κρέας, δήλωσε: «Δεν τρώω κρέας από έξι χρόνων γιατί όταν κατάλαβα πώς έρχεται το κρέας στο πιάτο μας σοκαρίστηκα και δεν ξανα έφαγα».

https://streamable.com/lmtpv2